Unclaimed

Yakamoz Cafe & Bar

3.0

1 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Yakamoz Cafe & Bar yorum

3.0

1 yorum

  • (0)

  • (0)

  • (1)

  • (0)

  • (0)

  • Saime Cankan

    3.0

    Yakamoz Cafe & Bar, Karaburun İskele mevkinde bulunan özellikle yaz dönemlerinde aleni olan bir mekandır. Yaz periyodu bölgede geç açılması sebebiyle özellikle Haziran aylarından Ekim ayına kadar hizmet veren bir yerdir. Yakamoz Cafe & Bar, denize sıfır olan bir cafedir. Burada denize karşı oturup içeceklerinizi yudumlarken denize girip yeniden devam etmenin keyfini yaşayabileceğiniz nadir yerlerdendir. Önündeki deniz son aşama pak ve güzel bir koya haiz olduğundan hiç güçlük çekmeden girip çıkabiliyorsunuz. doğal olarak deniz suyunun burada çok sıcak olmadığını da söylemek istiyorum. Yakamoz Cafe & Bar'da her türlü yerli ve yabancı alkollü -alkolsüz içki bulunmaktadır. Özellikle ben burada buz benzer biçimde bir bira içmeyi tercih edenlerdenim. İçki fiyatları bence çok müsait olduğundan rakamları çok düşünmeden içkinizi içebiliyorsunuz. İçkinin yanında burada atıştırmalık çok fazla yemek bulabilirsiniz. Ben köfte kızartmalarını çok seviyorum. Yanında bir kaç adet soğuk meze ile birbirinden güzel lezzetleri bir arada masanızda görebilirsiniz. Köfte haricinde patates kızartması, deniz ürünlerinden kalamar, karidesleri çok leziz. şayet çok fazla ağır yiyecek istemiyorsanız bolca roka'dan meydana getirilen Akdeniz salatalarını şiddetle öneri ediyorum. Salata ve kızartmaların haricinde makarna, krep veya tavuk benzer biçimde menüleri de bulunuyor. tüm bunlar de bence son aşama sağlıklı ve leziz. Servisi icra eden servis elemanları her daim güler yüzlü ve samimi, hoş söyleşi kişiler olduğundan de çoğu bireyin özellikle tercih etmiş olduğu yerlerin başlangıcında burası gelmektedir. Yakamoz Cafe & Bar'da kredi kartı geçiyor.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Yakamoz Cafe & Bar Restoran Yerleri

İskele Mah. Karaburun Karaburun Turkey

  • Ücretsiz Wi-Fi

Yakamoz Cafe & Bar, İskele Mah. Karaburun Karaburun Turkey adresinde. yakınında bir Köri restoran. Restoranın çalışma saatleri 8:00 - 18:00. Bu sayfa aracılığıyla, Yakamoz Cafe & Bar yemek ortamı, Köri, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin