Unclaimed

Kahve Diyarı

3.5

4 yorum

   |   

40 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Kahve Diyarı yorum

3.5

4 yorum

  • (1)

  • (1)

  • (1)

  • (1)

  • (0)

  • Doruk Deniz

    3.0

    Son zamanlarda artan kahve zincilerinden bir tanesi olan Kahve Diyarı, öteki kahve zincirleri içinde bence bir ismim daha geride olanı, yinede hiçbir sorunnız çekinceniz olmadan, dostlarınıza alıp gidebileceğiniz yerlerden bir tanesi Kahve Diyarı.Gidiş vakitınız talep eder sabah olsun, talep eder öğlen, dilerseniz de akşam, hiç farketmez, çünkü günün her saat size o anki isteklerinize müsait bir şeyler bulabileceğiniz mekanlardan biri.Ben daha fazla tatlı yeme yada kahve içme amacıyla yeğliyorum, ama kahvaltınızı yada herhangi bir öğün yemeğinizi de buradan yiyebilirsiniz, çok fazla yiyecek çeşidine sahipsiniz. Mekanın dekorasyonu için pek bir şey anlatmaya gerek yok, bu biçim mekanlar franchise sistemi ile açıldıkları için, kahvelerinde olduğu benzer biçimde dekorasyonlarında da belli standartları oluyor ve hangi Kahve Diyarı'na oturursanız oturun, bu değişmiyor.

    bu incelemeyi değerlendir
  • leyla ç

    5.0

    7x24 servis olan tek diyar onu ayıran sabaha kadar,Kahve diyarları izmir'de bir periyodu başlatan klasikleşmiş bir zincirin ilk halkası aslına bakarsak.Evet bütün kahve içilen mekanlar azca-çok birbirine benzer ,türk kahvesinin çeşitli aramolarla zenginleştirilmesi ortaya çıkan sakızlı ,kakuleli,kremalı vb yenilikler yanında ,filtre kahvelerin krema ,meyve şurupları ve espresso olarak sunulması benzer biçimde daha bir sürü alternatif tat ve doğal yiyecek olarak restoranda bulabileceğiniz lezzetli yemekler.Buraya kadar esasen bir düzine kahve diyarında bulabileceğiniz herşey.sadece garsonun hasbelkadar ne kadara kadar açıksınız soruma mukabil bana verdiği yanıt çok güzeldi ;-"Sabaha kadar" :) Böylece İzmir geçişlik iskelesi benzer biçimde izmir körfezine bakan en güzel manzarada ,2 katlı mekanda ,talep eder denizin kıysıcaklıknda oturun sabaha kadar talep eder cafenin kendi arasında 2.kat terasında ,ortam sabah kalvaltsıcaklıkndan ,akşam yemeğine kadar size ilişik. Akşamları ve cumartesi öğleden sonrasında kalabalık oluyor.Tercih nedeni .Wireless web var doğal.Garsonların yaklaşımları hoşuma gitti.Nazik ve kibarlar.Karşıyaka istikametüne giden vapurları da kaçırmassınız ek olarak derhal önünüzden kalkıyorlar çünkü

    bu incelemeyi değerlendir
  • Genevieve P

    4.0

    İlk olarak İzmir de tanıştım ve derhal internetten baktım İstanbulda da var mı diye, varmış fakat çok azca yerde maalesef. İzmir de Kordon dakine gittim, dev gibi bir mekan, alt kat, üst kat, aleni alan, kapalı alan, teras ne dilerseniz var. Bir de menüleri var ki yok yok, kahvaltsıcaklıkndan pizzasına, hamurgerinden ana yemeklerine kadar her türlü yiyeceğin yanında, bir sürü çeşit tatlısı ve içeceği de mevcut menülerinde. Hele ki kahvelerini görmelisiniz, minimum 5-6 çeşit Türk kahvesi, kendilerinin ilginç adlar koydukları bir sürü farklı kahveleri de var doğal. Damla sakızlı Antepli Türk kahvesi içtim, ilk kez içtim ve çok çok lezzetliydi. Sunumları da çok güzel, Türk kahvenizle beraber, lokumunuz ve çakıl taşı çikolatalarınızda geliyor çok şiltihap kutuların arasında. Servis ve çalışanlarda mükemmel. Ben çok keyif aldım, en kısa sürede İstanbul dakine gidip yemekte yiyeceğim.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Barçın Bekar

    2.0

    Fiyatlar müsait ama servis kelitesi çok düşük. ek olarak mekanın müzik seçimleri sizi şaşırtabilir.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Kahve Diyarı Restoran Yerleri

Atatürk Cad. No: 140 35920 İzmir Turkey

  • Kredi Kartı
  • Açık Alan
  • Gruplar İçin Uygun
  • Ücretsiz Wi-Fi

Kahve Diyarı, Atatürk Cad. No: 140 35920 İzmir Turkey adresinde. yakınında bir Köri restoran. Restoranın çalışma saatleri 8:00 - 18:00. Bu sayfa aracılığıyla, Kahve Diyarı yemek ortamı, Köri, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin