Unclaimed

Caffe Nero

3.6

168 yorum

   |   

25 TL / Kişi başına

Nişantaşı

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Caffe Nero fotoğraflar

Daha fazla

Caffe Nero Restoran Yerleri

Harbiye Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, No 30, Şişli, İstanbul

  • Açık Alan
  • Sigara içmek
  • Kapalı Alan
  • Kahvaltı
  • Self Servis
  • Ücretsiz Wi-Fi

Caffe Nero, bir Harbiye Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, No 30, Şişli, İstanbul konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 25 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve Nişantaşı yakınında bir Çay mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Caffe Nero yorum

3.6

168 yorum

  • emrac2015

    3.0

    Üretim herkereki gibi iyi ama klima çok soğutmuyor.Calisaari biraz aksi ama Çok kötü etraf dakik :)Nisantasinda en yerinde ve sevimli kafe zincirlerinden birisi.🙋‍♀️🙋‍♀️.

    bu incelemeyi değerlendir
  • mevluttepe

    5.0

    Genel tat benim zevkime has ve öteki tüketmekleri denemek için geri geleceğim...Kremali Karamelattesini denemenizi öğüt ederim🥰Bu şubenin dekorasyonu da cidden mükemmel duvarlardaki tablolardan sutunlardaki aynalar uzaya cidden biçimli bir hava katmış.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Srinala

    3.0

    Bir kaç hafta önce ofisten bir arkadaşımla kahve almaya gittik, telefonumda yüklü olan uygulamasını kasada okutmama karşın karta almış Peki!ğumuz kahveler işlemedi, ki bazen geç göründüğünü biliyordum ama epey bir süre görünmeyince uygulama üzerinden ufak bir şikayet yazısı yazdım, aslında bfaizlendirme de diyebiliriz:) Sonrasında tamamen aklımdan çıkmıştı, en sonunda da uygulamayı tam silmeye karar vermiştim ki bir bildirimim Peki!ğunu, benden aksaklık için özür dileyip bir kahve de hediye ettiklerini gördüm.Kasa önü çok çabuk kuyruk oluyor.Dinlenmek için şahane bir yer.Calisaari biraz aksi ama Çok kötü etraf hoş :)Nisantasinda en has ve sevimli kafe zincirlerinden bir tane🤓.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Gulnur_kaptan

    5.0

    Ayrıca türk kahveside çok mükemmel.bugün çok insan Sahip olmakna karşın tarafındanv elemanı da yetişiyordu, tarafındanv yerindedir, yaklaşımı iyidi ve insanlara çok rahat bir etraf sunuyor..önünden geçerken baktım fena değildi deneyim dedim.

    bu incelemeyi değerlendir
  • dtpelin_unlu

    3.0

    onun dışında hep dolu olsa da, nero şubeleri arasında ayrı bi yere sahip konumu itibariyle.Pasta ve kekleri çok harikulâde.evet ögle saatleri uzuuuuun kuyruklar oluyor :).Orta boy Capuccino alip ise devam ettim.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla