Unclaimed

Bağ Pastaneleri

4.4

10 yorum

   |   

40 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri
  • Pazar: 6:00 - 23:00
  • Pazartesi: 6:00 - 23:00
  • Salı: 6:00 - 23:00
  • Çarşamba: 6:00 - 23:00
  • Perşembe: 6:00 - 23:00
  • Cuma: 6:00 - 23:00
  • Cumartesi: 6:00 - 23:00

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Bağ Pastaneleri fotoğraflar

Daha fazla

Bağ Pastaneleri Restoran Yerleri

Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7/1 Üsküdar 34662 Istanbul Turkey

  • Rezerve Et
  • Teslimat Var
  • Gel-Al Servisi
  • Kredi Kartı

Bağ Pastaneleri, bir Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7/1 Üsküdar 34662 Istanbul Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 40 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 6:00 - 23:00 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Bağ Pastaneleri yorum

4.4

10 yorum

  • Erkin Cihan Karuserci

    5.0

    Hatıralar sarmış dört bir yanımı... 20 senedir müşterisiyim. hiçbir yer yokken Bağlarbaşı'nda Bağ Pastanesi vardı. En yeni çeşitler, lezzette nitelik ve standardı koruyarak hep orada olurdu, hala da öyle. Ay çöreği, ev poğaçası, artık modası geçmiş olduğu için çok zor bulunan meyveli tart.... kesinlikle öneririm. Bağ Pastanesine uğramış olduğunızda bolca çeşitten yada mis kokudan başınız dönerse güleryüzlü sahiplerinden yardım isteyebilirsiniz. Daha hiç hayal kırıklığına uğratmadılar beni. söylediğim benzer biçimde buraya her girdiğimde hatıralar sarar dört bir yanımı ...

    bu incelemeyi değerlendir
  • DG

    3.0

    Bağ Pastaneleri, Anadolu yakasının eskilerinden. aslına bakarsak Acıbadem, Erenköy benzer biçimde birkaç noktada daha var. fakat Altunizade Mahir İz caddesi üzerindekini ayrı bir seviyorum. Buranın ürünlerinin keyfindan yoksun kalan Avrupa yakası sakinlerine de üzülüyorum. Bağ Pastanesi'ne ilk defa babamın doğum gününde pasta almak için girdim. süratle minik bir çikolatalı pasta alıp çıkacaktım aslına bakarsak fakat içeri girip de pastaların çeşitlerini görür görmez kafam karıştı. ancak çikolatalı olarak bile envai çeşit pasta var burada. Fıstıklı, vişneli, profiterollü, kestaneli, tiremisulu... vallahi başım döndü. Pastaları bir tarafa bırak bir de küçük pastalar, brownie'ler, cupcake'ler var. Sonradan uyandım ki buranın çikolatası da ünlü. Güzelim çikolatayı üretince çikolatalı pasta çeşitlerini bolca tutmuşlar anlaşılan. nihayetinde ya şundadır ya bunda yapmış olup fıstıklsıcaklıkndan alıverdim. ayrıca artık akşamüstü olduğundan tazeliğini de sormak zorunda hissettim kendimi. Tezgahın peşindeki güler yüzlü beyefendi "tüm bunlar tazecik bayan, sona eriyor yenisini yapıyoruz" dedi bana espriyle. erkekçeğızın komiklik yapmadığını eve gelip pastayı kestikten sonrasında anlamış oldum. Çikolatalı bulunmasına karşın pastanın hafifliğini bir kenara bırakın içerisindeki fıstık taneleri sanki gofret benzer biçimde dağılıyordu ağızda. Her yiyen "herhalde bu pasta fırından yeni çıkmıştı, bu ne tazelik" dedi. O gün bugün de Bağ Pastanesi'nin müdavimi oldum. doğal olarak ürünler çok çeşitli, kek, börek, marzipan, dondurma, lokum, tatlı, ne ararsan var ve hepsinin tadı ayrı bir güzel. Üstelik Altunizade şubesinin önünde güzel bir kafesi de var pastanenin. Gün arasında ne vakit uğrasanız müşterisi var fakat masa boşalsın diye beklemeye kıymet.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Alp Yayla

    4.0

    Benim için Bağ Pastanesi demek, şahane sandviçler anlama gelir senelerden beri. Burayı da daha lisedeyken, Bağlarbaşı'ndaki küçük şubesi ile tarifıştım. seneler geçtikçe, daha da efsunyüp, yeni şubeler açtılar. Altunizade'de yer edinen bu mekan sizi içeri girdiğiniz anda cennette miyim hissine sürüklüyor. o denli çeşitli tatlıları var ki, kendinizi kaybedebilirsiniz. Pastaları, profiterolleri, tartları tüm bunlar birbirinden güzel. Bunun haricinde bir de cafe ksıcaklıkmları var, ancak tatlı yiyecek için değil, kahvaltı etmek, öğle yahut akşam yemeği yiyecek için de kolaylıkla gidebilirsiniz. Şimdi havaların ısınması ile beraber teras katını da açmışlar. oldukça şık ve güzel olmuş. görünüm olarak yola bakıyorsunuz ve trafik sesine maruz kalıyorsunuz fakat o bölgede oturabileceğiniz en iyi yer bence burası. Çalışanlamış olur genel hatlarıyla iyi ve güleryüzlüler. Bazı istisnalar olabiliyor fakat onları abartıya kaçmadığı müddetçe tolere edebilirim. Fiyat aralığı yaklaşık ölçüde. Örnek verecek olursam; salataları 15-20 TL içinde, mini tek benlik pastaları 7-9 TL yöreında bulabilirsiniz. Yer mevzusunda sıkıntı kış mevsiminde yaşanmıyor çünkü çok efsunk ve birkaç katlı bir mekan fakat şimdi havaların ısınması ile beraber insanoğlu dışarıda oturmak isteyeceğinden o mevzuda birazcık sıkıntı olabilir. şayet Altunizade yöreındaysanız ve bir şeyler yiyecek istiyorsanız gönül rahatlığı ile buraya uğrayabilirsiniz.

    bu incelemeyi değerlendir
  • tolga8585

    4.0

    Nedendir kim bilir insanoğluımızın her vakit kirası yüksek olan marka bölgelere bir rağbeti olmuştur. bu şekilde yerlerin ne kadar istatistiksel olarak nitelik yüzdesi yüksek dahi olsa eski esnafların seneler arasında kaybolmamasinin bir nedeni de kalitesinden ödün vermemesinin yanisira hangi magazinin ve kimi vedat'larin söylediğine nazaran hareket etmemeleridir. Bağ Pastanesi benim gaslımde bunlardan biridir. Ve ben 10 senelik müşterisi olarak esastan taze olmayan ve kalitesiz bir ürün yediğimi hatırlamıyorum. Tek dezavantajı zincir olmaya çalışmasıdır ve zincir demek emsalsiz kaliteden ödün vermek anlama gelir ki yazdıklarım ancak ilk şube olan Altunizade için geçerlidir.

    bu incelemeyi değerlendir
  • aklas l

    5.0

    Bağ pastanesi demek sandviç demek. Bunun haricinde dostlarla icatmak için güzel bir mekan. Özellikle mekanı genişlettikten sonrasında çok ferah oldu. Terası, mescidi felan da var. Daha ne isteriz di mi.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla