Unclaimed

Tribeca

3.0

10 yorum

   |   

50 TL / Kişi başına

Panora AVM, Oran

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Tribeca yorum

3.0

10 yorum

  • (3)

  • (0)

  • (3)

  • (2)

  • (2)

  • leventk71

    1.0

    REZALET - Penne Arabiata istedik getirdikleriyle kus doymaz. Toplasan 20 tane penne var. Yanina ayran istedik birimizinki fazla digerininki az. Manti yedik tas yemis misali. Sert hiçbir özelligi yok. En büyük sorun ise ilgisiz havali garsonlar. Kendilerinin cafesi gibi cool davraniyorlar. Peçete koymaya tenezzül etmiyorlar !! Masada bir tane peçete var 2.sini istemeye korkuyorsunuz ! Fiyatlar Italya piyasasina göre düzenlenmis !! Hiçbir sekilde tavsiye etmiyorum düzenlenene kadar da tavsiye etmeyecegim.

    bu incelemeyi değerlendir
  • 419serkanu

    3.0

    Bagel ekmegine sandviçleri çok lezzetli.. - Tribeca'ya gerçeklestirdigim kisa ziyaret esnasinda bagel'a ton balikli sandviç ve portakal suyu deneme sansi buldum.. Bu ikili servis görüntüsü ve lezzetleri ile gerçekten basariliydi..

    bu incelemeyi değerlendir
  • Ufuk Yıldırım

    5.0

    Süper - Cheese Burger ve bageller vazgeçilmezleri, isletme ve hizmet çok kaliteli aksamlari terasi bir o kadar keyifli. Içki servisleri çok klas, ikrami bol.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Müge Başkurt

    2.0

    Mekanda durduk yerde kavga çikartan ve bir kisiyi agza alinmayacak küfürlerle saldiran problemli bir sahis gördüm. O sahsi disari atmak yerine yanibasimiza oturttular. Hesap sorunca da bos bos suratimiza baktilar. Mekanin isletmecileri de ortadan kaybolmayi seçti. Tebrikler, hep böyle gidin..

    bu incelemeyi değerlendir
  • Gülay Kaplan Sezeralp

    5.0

    Mekan gayet guzel garsonlar ilgili.Gecen gittigimizde huysuz bir musteriye karsi cok sabirli ve ilgili davrandiklarina sahit oldum.Bagel cesitlerinden zevkinize gore olanini mutlaka deneyin ama somonlu, krem peynirlisi tavsiyemdir

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Tribeca Restoran Yerleri

Panora AVM, Oran Mahallesi, Turan Güneş Bulvarı, No 182, Çankaya, Ankara

Tribeca, Panora AVM, Oran Mahallesi, Turan Güneş Bulvarı, No 182, Çankaya, Ankara adresinde. Panora AVM, Oran yakınında bir Cafe restoran. Restoranın çalışma saatleri 8:00 - 18:00. Bu sayfa aracılığıyla, Tribeca yemek ortamı, Cafe, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin