Unclaimed

Urit Kafetarya

3.0

1 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Urit Kafetarya fotoğraflar

Daha fazla

Urit Kafetarya Restoran Yerleri

Bülent Baratalı Cd. Urla 35430 İzmir Turkey

Urit Kafetarya, bir Bülent Baratalı Cd. Urla 35430 İzmir Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı $$ arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Urit Kafetarya yorum

3.0

1 yorum

  • Mahmut Doğan

    3.0

    Belediye binasına çok yakın olan Urit Kafetarya, caddede belediye binasının olduğu ksıcaklıkmda. İŞKUR Hizmet Binası ile karşılıklı. Buraya işi düşenler, beklemesi gerekenler vb. için bu şekilde bir zeminin düşünülmesi doğal ki iyi. hem de yakından geçenler, sıcaktan bunalıp serinlemek isteyenler... Görüyorsunuz ki hizmette sınır yok, beğenip burun kıvırmak ise elinizde :) fakat sıcak yaz günlerinde birazcık gölgeye ihtiyacı olanlar, ferahlamak isteyenler, derhal önündeki çam ağaçlarıyla burası tam size göre. kısaca halkın düşünüldüğü güzel bir kafeterya. Ön tarafında yer edinen, Urla fanatikınca yapmış oldurılmış çeşmesi ise buraya ayrı bir hava katıyor. Urla, işte bu çeşmenin de olduğu noktada sizi yavaş yavaş kendine çekiyor. Sabırlıysanız esas keşifin önemli noktalarından biri esasen burası. Gençlik enerjisi içinizden dışınıza taşıyorsa, gençseniz, kendinizi genç hissediyorsanız, Urla'yı keşfetmek istiyorsanız, keşfe Urla merkezde Cumhuriyet meydanının olduğu yerde Cumhuriyet meydanında Mustafa Kemal Atatürk'ü, Türk Bayrağı'nı görmeyi dikkatsizlik etmeden başlayın.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla