Unclaimed

A'dan Z'ye Midye

4.6

5 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

A'dan Z'ye Midye fotoğraflar

Daha fazla

A'dan Z'ye Midye Restoran Yerleri

Yalı Cad. No. 244 Karşıyaka 35520 İzmir Turkey

A'dan Z'ye Midye, bir Yalı Cad. No. 244 Karşıyaka 35520 İzmir Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı $$ arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Restaurant mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

A'dan Z'ye Midye yorum

4.6

5 yorum

  • Cansu Uzun

    5.0

    İzmir'de yaşıyorsanız bu deniz manzarasını görmüş olduğunüzde ne yiyeceğinize yahut ne içeceğinize karar vermeniz pekte zor olmuyor. Menüler fikslenmiş rakı balık yahut rakı ve çeşitli mezeler. Rakı sevmiyorsanız ikinci şık bira biranın yanında da sıcak tabak, patetes kızartması, patlamış msıcaklıkr. Biranın yanına en fazla yakışan star adı ise en sona sakladım oda midye. Ben midyeyi öyle her yerde yemem size de öneri etmem. Midye birazcık kirli bir iş çünkü. olası olduğunca iyi ve pak icra eden bölgeleri tercih edin. Ben size derhal bir tüyo vereyim örneğin oda A'dan Z'ye midye. Karşıyaka Sahilde hükümdarlığını kuran bu midyeci de midyenin baharatı pilavı üstündeki turuncu eti her şeyi kıvamında bolca limonla mideye indirirken. dönerek bakmış olduğunızda kaç adet yediğinizi hatırlamıyorsunuz. Midye sevmem diyorsanız ki bence sevmeseniz bile kontrol edin. Burada ek olarak çiğ köfte ve söğüş de satılıyor. Şansınızı onlarda deneyebilirsiniz. Güzel bir midye yiyecek dilerseniz yolunuzu Karşıyaka Sahilde bulunan A'dan Z'ye midye'nin civarlarına düşürmelisiniz.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Muhsin Haci

    4.0

    Midyeyi çok severim. Daha yani ilk defa Çeşme'de yedikten sonrasında sevmeye başladım. sonrasında İstanbul'da ve Ankara'da yediğim midyeler buranınkilerle aynı olmayınca nedenini anlamış oldum; İzmir'in midyesi başka oluyor. Burası da o nefis İzmir midyecilerinden biri. Ben öyle her yerde midye yemem, seçiciyimdir. bu yüzden burayı ilk denediğimde başta mesafeliydim; fakat sonrasında doğru karar verdiğimi anlamış oldum. Öncelikle midyelern boyutları çok iyi tam kişilik. İçindeki pilavı da midye ile orantılı. öteki yerlerdekiler benzer biçimde doldurmamışlar. Cadde üstünde iskelenin karşısında olduğundan vapurdan inip midye alıp eve geçebiliyorum. Caddede diye çok kalaalık oluyor hem yoldan geçenler, hem midye alanlar. Dolaysıcaklıkyla evde yemeyi daha fazla seviyorum ben. Fiyatları oldukça müsait. Midyenin yanında çiğ köfteyi de öneririm, ben çok beğendim.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Tijen H

    5.0

    Midye mi dediniz? A'dan Z'ye Midye adı ile size midyenin nerede yenmesi icap ettiğini söylüyor esasen. gezici satan midyecilerden çok daha leziz ve tabikide çok daha taze oluyor buranın midyeleri. akıllı Usta burayı hem midyeci hem çiğ köfteci olarak ikiye ayırmış. Midye tadı çıkarabileceğiniz benzer biçimde Battal Bey'in çiğ köftelerinide yiyebilirsiniz. Söğüş sevenler için ise 1 numara olduğu söylenmiyor değil. (midesi kaldıranlar söylüyor) Karşıya'da tam merkezde bu yüzden her insanın akınına uğruyor. ama park problemi çok olağan. Karşıyakanın iç sokaklarına park etmek zorunda kalabilirsiniz. Bunu istemiyorsanız şayet tam karşıda paralı otopark var veya otobüs yada vapuru kullanmak daha mantıklı oluyor. tüm ulaşım vasıtalarına çok yakın.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Inci Inci

    4.0

    Geçen yıl bu zamanlar midyelerin yenilenme dönemlerinde tam da midyeden zehirlendiğim için mayıstan sona midye yememeye karar vermiştim. O nedenle şu aralar yemesem de geçen gün kız dostumın almasıyla birkaç adet dedim. Önünden hep geçiyordum; fakat midye hiç almamıştım, harbiden çok lezzetliydi. bütün baharatları ve pirinci tam ayarında, midyeler de oldukça efsunktü. Midye dışında söğüş ve çiğ köfte de denedim; söğüşü her yerde yemem; fakat buradaki bayağı lezzetliydi. Baharatlarını tam yapmışlar, çiğ köfte de ülkü acıydı. Hiç ağır gelmedi, hiç de midemi zorlamadı. Şimdi ben de geçerken almaya başladım. öneririm her insana.

    bu incelemeyi değerlendir
  • ali m

    5.0

    Karşıyaka Sahilinin midyecisi Midyelerin acısı, tuzu, biberi, tazeliği her şeyi tam kıvamında. isterseniz orada yiyebiliyorsunuz, isterseniz poşete koydurabiliyorsunuz. Benim tavsiyem buradan midyeyi, yan taraftaki büfeden birayı alıp sahile oturmak. Böylece hem manzaranın tadı çıkarılabiliyor aynı zamanda midyelerin. ek olarak burada söğüş ve çiğköfte de satılıyor. Karşıyaka'da bu şekilde başka bir yer daha görmedim. Çalışanlamış olur da çok güler yüzlü Havalar iyice ısınmadan midyeyi birayı kapıp sahile yayılmak lazım

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla