Unclaimed

Florya Börek

5.0

5 yorum

   |   

10 TL / Kişi başına

Şenlikköy

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Florya Börek fotoğraflar

Daha fazla

Florya Börek Restoran Yerleri

Şenlikköy Mahallesi, Ekşi Nar Sokak, No 35, Bakırköy, İstanbul

  • Kapalı Alan
  • Gel-Al

Florya Börek, bir Şenlikköy Mahallesi, Ekşi Nar Sokak, No 35, Bakırköy, İstanbul konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 10 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve Şenlikköy yakınında bir Börek mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Florya Börek yorum

5.0

5 yorum

  • handetan

    5.0

    ÇOK TEŞEKKÜRLER HİZMETİNİ İÇİN.Diyecek bir söz yok sırf yiyip damak zevkina bakmanız yeter olağanüstü nefis birde vitamin bar var ondanda bahsedim portakal nar hsvuç suyu muz ve süt sahiden sabahları vitamin deposu.Garson çok iyi faaliyet sergiliyor ve bize yerinde tüketmekleri öneriyor..

    bu incelemeyi değerlendir
  • Kaptan_Bazil

    5.0

    Parmaklarımı yememek için her ısırdıktan ardından sayıyordum şaşılacak güne başlamak için tek adres noktası insan bu tüketmeklerle güne çok dinç başlıyor nakit ödülülarda çok akılcı elbette gitmelisiniz.Ortam çok iyi, faaliyet de çok düşünceli birde ufak sürprizleri var..Diyecek bir söz yok bir tek yiyip damak zevkina bakmanız yeter göz alıcı damak zevki güzel birde vitamin bar var ondanda bahsedim portakal nar hsvuç suyu muz ve süt aslında sabahları vitamin deposu😁on numara beş yıldız.

    bu incelemeyi değerlendir
  • sevi_2017

    5.0

    Genel tat benim zevkime biçilmiş kaftan ve öteki çok yemek yemekleri denemek için geri geleceğim..Yemekler çok zarif, tamamen beklenmedik..on numara beş yıldız.Diyecek bir söz yok bir tek yiyip damak zevkina bakmanız yeter şaşırtıcı zevkli birde vitamin bar var ondanda bahsedim portakal nar hsvuç suyu muz ve süt tamamen sabahları vitamin deposu.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Dcaymaz

    5.0

    on numara beş yıldız😁Kıymalı börek ve poğaçalar hoş çeşni kıvam yerinde civardaki tepe börekçilerden diyebilirim saf sakin bir yer yoluylav servisi seri gidip deneyin.

    bu incelemeyi değerlendir
  • HoustonTravel2014

    5.0

    Diyecek bir söz yok sırf yiyip damak zevkina bakmanız yeter şaşırtıcı hoş birde vitamin bar var ondanda bahsedim portakal nar hsvuç suyu muz ve süt cidden sabahları vitamin deposu.Güzel uzay hem has hem bol porsiyon.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla