Unclaimed

Dürümce

3.3

602 yorum

   |   

50 TL / Kişi başına

Ortaköy Merkez

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Dürümce fotoğraflar

Daha fazla

Dürümce Restoran Yerleri

Sinanpaşa Mahallesi, Barbaros Bulvarı, Çiğdem Sokak, No 3/A, Beşiktaş, İstanbul

  • Kapalı Alan
  • Açık Alan
  • Ücretsiz Wi-Fi
  • Gel-Al

Dürümce, bir Sinanpaşa Mahallesi, Barbaros Bulvarı, Çiğdem Sokak, No 3/A, Beşiktaş, İstanbul konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 50 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve Ortaköy Merkez yakınında bir Kebab mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Dürümce yorum

3.3

602 yorum

  • enginabbas

    3.0

    5 dk arkasından dürümler geldi :D yani diyeceğim o ki garsonların net anladığından emin olun bu başıma birçok kez geldi bir çok kez şimdi değişiklik yaptılar ilk kez bu kadae direteni gördüm o da çok yemek yemekten arkasından yok böyledir yok şöyledir dedi çok dinlemedim oraları en sonunda özürünü dile getirdi.Fiyatları bence yere tarafından sahiden akılcı.Adanakinin yerini tabiiki tutmaz ama istanbulda da kebap yemeye ara sıra gidilebilir :)Salataları ve ikramları mükemmel, yalnız kebabın nazaran gelen bulgur pilavını adanalılar görmesin :)).

    bu incelemeyi değerlendir
  • Semra D

    2.0

    Dürümleri ilece hoş olsa da önden getirdikleri garnitürlerin ve ayrıca ilevin kalitesi çokca bozulmuş.3-Cafe ve durumcunun birlestirilmesi hatta ve hatta ayni yerde doner satilmasi.Ağzımızda hâlâ bakır damak zevki ve midemizin rahatsızlığıyla evimize gidiyoruz, bir daha görüşmemek üzere Dürümce.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Sakinah A

    1.0

    😤Masalr pis, tuvalet pis her yerde pislik var.Adana dürüm - vasat, İkramlar - eh işte, Ambiyans & müzikler - iyi, Ayran - vasat, Künefe - iyi diyordum ki üzerindeki kaymak diye koydukları şeyin berbat damak zevki aklıma geldi.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Kubra Altintas

    3.0

    Kebap sunum ve porsiyon iken yeterli ve sevimlidi.etraf saf servis yerinde.Ortaköyde yürüyüşe çıkıyım dedim ama dürümcenin önünden geçince boşver yürüyüşü bir dürüm sardıra bağladım.Aralarinda hic bir farki yok.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Petek Üstünipek

    2.0

    Aynen! köse basinizdaki bir dürümcü daha iyi dürüm yapiyordur.Aynen! uyarı etmiyorum.Çayları her kere bayat ve tozlu.Ancak böyle bir uzay daha da kibarleştirilebilir🤮😭.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla