Unclaimed

Cafe Sitare

3.6

10 yorum

   |   

40 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri
  • Pazar: 9:00 - 23:30
  • Pazartesi: 9:00 - 23:30
  • Salı: 9:00 - 23:30
  • Çarşamba: 9:00 - 23:30
  • Perşembe: 9:00 - 23:30
  • Cuma: 9:00 - 23:30
  • Cumartesi: 9:00 - 23:30

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Cafe Sitare fotoğraflar

Daha fazla

Cafe Sitare Restoran Yerleri

İcadiye Cad. No: 56 Kuzguncuk 34200 Istanbul Turkey

  • Rezerve Et
  • Gel-Al Servisi
  • Kredi Kartı

Cafe Sitare, bir İcadiye Cad. No: 56 Kuzguncuk 34200 Istanbul Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 40 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 9:00 - 23:30 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Cafe Sitare yorum

3.6

10 yorum

  • Emine Aydin

    3.0

    Kuzguncuk'ta zamanı bir binada ne çağdaş nede klasik olan dekorasyonu ve güzel bahçesiyle dikkat çekiyor.Kışın bu bahçe kapanıyor.Kuzine kuruluyor.Başka bir keyife dönüşüyor kısaca.Dünya mutfağından oluşan menüleri arasında benim için en lezzetlisi Sitare köfte.Akşam yiyecekleri arasında duygusal bir ambiansa haiz Sitare Kuzguncuk'un incilerinden biri.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Azat Ö

    4.0

    Ben burayi bir kac yil once soguk bir kis gunu (12 aralik 2014) kesfetmistim. Pastalarini filtre kahvelerini cok begenip tuvalet'ye bile gitmeden mekandan ayrilmistik. Sonrasinda uzun sure yolum dusmedi ta ki gectigimiz ekim ayina kadar. Mekan icinde oturup huzurla saatlerce kitap okunabilecek sakinlikte, calisanlar bir o denli naif ve müşfik insanoğlu. esasen semt itibariyle kuzguncuk kendisi guzel bir yer, bir semte sadece bu kadar yakisabilecek, onu tasiyabilecek konseptte mekan olabilirdi. Hem kahvalti hem gunun diger ogunlerinde zevkle gidilebilir bir yer, arka tarafinda bahcesi bile var. sigara icenleri alkislarla arka tarafa alalim :) Fiyatlari istanbul ortalamasi, bir yiyecek icin yaklaşık Icecek dahil 30 tl harcanabilir. Secenek cok, zeytinyaglilar denenmeli.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Mustafa Ulas O

    5.0

    Sufle cenneti

    bu incelemeyi değerlendir
  • Sauron27

    4.0

    Cafe Sitare Anadolu yakasının en güzel semtlerinden olan Üsküdar Kuzguncukta bulunuyor. Kuzguncuk yeme ve içme mevzusunda son aşama sürprizli bir semt. Kuzguncuk denildiği vakit akla gelen ilk adreslerden kabul edilen Cafe Sitare son aşama şık ve klas bir biçimı bulunuyor. İçerideki ambiyans çok hoş ve gelen müşterileri tesiri dibine alıyor. Bu kafenin müdavimleri ancak Kuzguncuk halkı değil İstanbul'un her semtinden insanoğlu oluşturuyor. Çünkü bir defa geldiğinizde canınız bir defa daha isteyecek ve bir bakmışsınız ki benim benzer biçimde kendinizi Cafe Sitare'de bulmuşsunuz. Cafe Sitare'de seçilen mobilyalar ve aksesuarlar ile çok şık ve iddialı bir butik kafe eserlmış. Dış mekanındaki ahşap stor perdeler ve yeşil ağırlıklı kitch tabelası son aşama iddialı. Cafe Sitare'nin menülerinde ön plana çıkan yemeklerin başlangıcında İtalyan mutfağının tesirini görüyoruz. Pizzaları ve makarnaları çok leziz. Pizzaları ince hamurlu ve porsiyonları son aşama tatminkar bulunduğunu iletmek istiyorum. Cafe Sitare'de fiyatlar Kuzguncuk semti averajının birazcık üzerinde bulunduğunu iletmek istiyorum. Mekanda kredi kartı geçiyor.

    bu incelemeyi değerlendir
  • jagatai89

    5.0

    Sevgili Sitare, nihayetinde sana yazma firsatini bulabildim. Oncelikle Kuzguncuk'taki en guzel, en iyi dizayna haiz, en sirin arka bahceli mekan oldugunu soylemek istiyorum. Bu bir kosede dursun. İnan ki "Bu ogle yemegini nerde yesek?" sorularini hep Sitare diye yanitliyorum. Bir defa ogle menuleri on numara. Corbali salatali cayli ve ana yemekli menuler oldukça butceye müsait. Menude yazmaz fakat istedigimiz vakit biramizi da noksan etmezsiniz. sadece yemekler icin bizi birazcık bekletiyorsunuz o mevzuda size 3/5 veriyorum. fakat bu ortalamayi dusurmeye yetmiyor ve 4,5'tan 5 benim size karne notumdur. Kuzguncuk'a gidip de sana gelmeyenler cok ayip ederler. Ac degillerse trilecen de on numara duyan duysun. Opuyorum.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla