Unclaimed

Çaykovski Cafe

4.2

6 yorum

   |   

20 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri
  • Pazar: 6:30 - 23:30
  • Pazartesi: 6:30 - 23:30
  • Salı: 6:30 - 23:30
  • Çarşamba: 6:30 - 23:30
  • Perşembe: 6:30 - 23:30
  • Cuma: 6:30 - 23:30
  • Cumartesi: 6:30 - 23:30

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Çaykovski Cafe yorum

4.3

6 yorum

  • (2)

  • (3)

  • (1)

  • (0)

  • (0)

  • 537_lyask

    4.0

    Şişli Camisi'nin birazcık ilerisinde anayol kenarında şık ve eğlenceli bir yer. Çok zevkli dekore edilmiş, otururken inceleyebileceğiniz bir sürü detaya haiz. Gürültülü bir yolun kenarında bulunmasına karşın rahat ve samimi bir mekan oluşturmayı başarmışlar. Bu güne kadar Çaykovski'de bir defa bile kötü çay içmedim hep taze ve lezzetliydi. ek olarak çayın yanında verdikleri minik kurabiyeler de baya moral oluyor.   Personel güler yüzlü ve alakalı. ek olarak temizliğe de örutubet veriyorlar. genel anlamda klasik müzik çalıyor. dostlarınızla gidip rahatlıkla söyleşi edebilir yahut tek başınıza oturup, soluklanıp leziz çaylarından içerken gazetenizi, kitabınızı okuyabilirsiniz. Pasta, kurabiye, kek, börek, poğaça çeşitleri ve farklı nebat çayları da var. Kurabiyeleri çok leziz fakat pastaları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fiyatları pahalı da değil, ucuz da değil. Arada bir yerde. Akşamları geç saate kadar aleni.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Tarık İpek

    3.0

    dostunuzı beklerken iki de çay içeyim fakat 12 lira vermeyeyim diyorsanız oturmayın derim

    bu incelemeyi değerlendir
  • Omer0044

    5.0

    İlk başta isminin hoşumuza gitmesiyle bir oturup çayını içelim diye dostlarla girdiğimiz bir mekandı. Şimdi ise icatma noktamız oldu. Fiyatları sanki İstanbul'un en seçkin semtlerinden birinde boğazca manzarası ve klasik müzik eşliğinde çayınızı yudumlarken hesaplanmış benzer biçimde. Evet, klasik müzik harbiden var ve çok hoş fakat boğazca manzarasını falan hayal gücümüze bırakmışlar sanki. Şöyle bir örnek vereyim 2 çay içtiğinizde 7 lira, şayet çayınız fincandaysa 12 lira ödüyorsunuz. fakat çayı hiç yanında kurabiye olmadan getirmiyolar. Parayı da ordan kırıyorlar diye düşündürmüyor değil. fakat değiyor mu, bence değiyor. Dışardaki masalar çok fazla ve birbirine gereğinden fazla yakın. bigün yan masamıza oturan amca laptopuna wifi şifresini benim girmemi istemişti desem anlarsınız diye düşünüyorum. Menüsü varlıklı bir mekan. Kahve, çay, börek, simit, pasta, hepsinin birfazlaca çeşidini bulabilirsiniz. Sıcak ve güzeldir de. Geçenlerde arkadaşımla gittik, en arkada bir masaya oturduk, ben oruçluydum o yüzden bir şey almadım dostum da ancak sigara içmek ve mevzuşmak istemişti. otuz dakika kadar oturduk, inanır msıcaklıknız çalışanlamış olur bizi kalkarken ayrım ettiler. Kimse de gelip siz napıyosunuz burda, bir şey alır msıcaklıknız diye sormadı. Bu vakadan da çalışanlamış olurın ilgisini anlarsınız diye düşünerek anlatma ihtiyacı hissettim. Şişli'de anacaddede bulunmasına karşın bana hiç ayak altında olduğu hissini vermeyen bir mekandır. bilmem, bir ihtimal de çok fazla gittiğim için arada romantik bir bağ oluşmuş ondan da bu şekilde diyor olabilirim fakat ben buraya bir gitmelisiniz diyorum.

    bu incelemeyi değerlendir
  • alperhuner

    4.0

    Şişli'de evden çıkmış, Cevahir'e doğru ilerlerken görmüş oldum Çaykovski'yi.  İlk olarak adı dikkatimi çekti, ince düşünülmüş, çok hoş bir isim bulunduğunu düşündüm. fakat Cevahir'de işim olduğu için dolayı bakamadım iyi mi bir yer olduğuna, ben de sonrasında gelirim diye ziyaretimi erteledim. çok uzun bir müddet sonra, tekrar Cevahir'den çıktığımda, birazcık boş vaktim vardı, o anda aklıma Çaykovski geldi, hala aleni olup olmadığından güvenilir değildim fakat tekrar de gidip bir baktım, her neyse ki açıktı. Çaykovski, Şişli'deki yol kenarı kafelerinden birazcık daha farklı bir dekorasyona haiz olduğu için, derhal farkediliyor. esasen Çaykovski'yi açanlamış olur, seneler önce tekrar Şişli'de oluşturulan Susam Sokağı adlı simitçiyi açanlarla aynı kişilermiş. Susam Sokağı'nın mükemmel simitlerinden haberdar olanların kaçırmaması ihtiyaç duyulan bir mekan. Günümüzde dört bir yanımızı saran simit salonlarıyla aynı formatta olan, ama mutlaka onlar benzer biçimde yapınış çalışmayan bir mekan burası. Herşey taze. Simitler, poğaçalar, börekler, kekler.... ek olarak menüde yalnızca bildiğimiz kırmızı çay bulunduğunu düşünmeyin, çok çeşitli nebat çayları, taptaze sunuluyor. Tek problemi, Şişli benzer biçimde kalabalık bir yerde, yol kenarında olduğundan birazcık gürültülü olması.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Lara Camgozoglu

    5.0

    Muzikleri olsun tatli tuzlu cesitleri olsun cok guzel bir mekan sislide merkezi oturulcak en iyi yerlerden biri

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Çaykovski Cafe Restoran Yerleri

Merkez Mah. Büyükdere Cad. No:5/A Şişli 34394 Istanbul Turkey

  • Kredi Kartı

Çaykovski Cafe, Merkez Mah. Büyükdere Cad. No:5/A Şişli 34394 Istanbul Turkey adresinde. yakınında bir Köri restoran. Restoranın çalışma saatleri 6:30 - 23:30. Bu sayfa aracılığıyla, Çaykovski Cafe yemek ortamı, Köri, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin