Unclaimed

Giardino Cappuccino

2.3

6 yorum

   |   

40 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Giardino Cappuccino fotoğraflar

Daha fazla

Giardino Cappuccino Restoran Yerleri

Merkez Mah. Çavuşbaşı Cad. Atış Sok. No:4 34782 Istanbul Turkey

  • Rezerve Et
  • Kredi Kartı

Giardino Cappuccino, bir Merkez Mah. Çavuşbaşı Cad. Atış Sok. No:4 34782 Istanbul Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 40 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Giardino Cappuccino yorum

2.3

6 yorum

  • Erdem Dagdeviren

    5.0

    Mac takip etmek icin bu yörelerde gidilebilecek en iyi yer. Ayrica hafta sonlari kahvalti ve at binmeye de gelebilirsiniz. 2.part Aslinda cok da yetiskinler icin degil bence. 4-5 adet at var. iki adet kicuk post. Anladigim kadari ile insanoğlu hafta sonu kahvalti yapip cocuklarini bindiriyorlar. Bir de kucuk pony vardi:) dönem arasinda cikip birazcık gezindim de baya guzel genis genis oturma bölgeleri koltuklar var. kahve kahvalti tatli yapilasi. Gordugum en pahali sey de iki kisilik kahvalti 65 tl ydi. :) ben öneririm. O yörelerde oturup guzel mekan bulmak birazcık zor cunku.

    bu incelemeyi değerlendir
  • S5061GVfatiha

    2.0

    İlk zamanlar güzeldi sonrasında gelen müşteriyi "nede olsa geliyorlar" diye kazıklamaya odaklı oldular. Çekmeköyde kaliteli mekan pek olmayınca burası kıymete bindi. son olarak 1 sene kadar önce sipariş etmediğim marka şarabı bana farketmeden servis ettikleri ( menüde parmağımla özellikle gösterdiğimi değil bir alttaki şarabı getirmiş garson ben de test etmedim aynısı mı geldi diye ) için bir şişe şotomobil 200 TL ödiyince daha da gitmiyorum! masraf Bağdat Caddesinde veya sahilde manzaralı yerde yerim içerim daha iyi!

    bu incelemeyi değerlendir
  • LightPacker791698

    2.0

    Servis lakayik. Ayrica tuvaletleri bakimsiz olan zeminin kalitesi bellidir. Kahve icin geldik o da eksiydi.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Erdal Içgil

    1.0

    Daha önce yorumlarımızda Çekmeköy'ün merkezinde bu kalitede mekan bulmanın sorunsından, buranın konsept sorunsı çekse bile kaliteyi korumaya çalışan bir yer olmasından dolayı takdirlerimizi belirtmiştik. sadece malesef tekrar fırsatçı esnaf mentalitesi nitelik ve tutarlılık felsefesine galip geldi, iş rezalete dönüştü. Rekabetsizlik nedeniyle bu mekanı tercih edenler artınca fiyatlar anormal ve anlamsız şekilde patladı. Bir Hamburger'e 25₺, makarnaya 30₺ boğazca kenarında bile tartışılırken burası bütün fiyatları bu seviyelere havalandırdı. Bu aleniça müşteriye ihanettir, esnaflığa hakarettir. Bu sebeplerden bu mekana gitmenizi önermiyorum. Fırsatçılığa prim verilmemeli.

    bu incelemeyi değerlendir
  • 884rizwanm

    2.0

    Çok içmişliğin sabahında nerede kahvaltı yapsak diye düşünürken kendimizi burada bulduk. aslına bakarsak bir ihtimal düzgüsel kafayla gitmiş olsam kati çıkmıştım mekandan. Dışarıdan bakılmış olduğunda alanı efsunk oldukça çocuklara, gruplara müsait bir yer aslına bakarsak. fakat garsonları, lezzetleri ve özellikle fiyatları olarak mutlaka lüzumsuz ve hoşnutsuz bir mekan. İçeri girdiğinizde bir sürü boş yer bulunmasına karşın kafamıza nazaran oturmayıp garsonlara sorduk. yanıt alamayınca şöyle bu şekilde oturalım diincede orası reverve orası minik masa.. benzer biçimde cevaplar aldık. sonrasında o vakit siz gösterin oturalım dediğimizde kaç kişisiniz diye soruldu :) her neyse zar zor oturduk bi yere :) Menü çeşitliliği fazla bulunmasına karşın porsiyonlar çok minik fiyatlar uçuk. 2 benlik kahvaltsıcaklıknda doğru muntazam bir şey olmamasına karşın 75 TL! Tabağın arasında sadece beğendiğim sunumu kuru incir-kuru kayısı- ceviz falandı. Sahanda halka sucuk diye getirdikleri sucuk acayip baharatlı ve sertti. Kessen kesilmiyor ısırsan ısırılmıyor yok kısaca olmamıştı. Omletin tadı yönetim eder cinstendi. Menemen ancak domatesten oluşuyordu. Arada bir yerlerde yumurta beyazı görür benzer biçimde olduk fakat bence oda yumurta değildi :) Sıkma portakal suyu istedim. Portakallar çok açık ki çürüktü. Resmen küf tadı bırakıyordu ağızda. Masada hep bir şeyler noksan kaldı ve bizler garsonlara''bi bakar msıcaklıknız?'' demekten bıktık usandık. Çok aç gittiğimiz mekandan o denli şey söylememize karşın aç kalktık diyebilirim. Totalde gelen hesap 197 TL ! Güzel bir pazar kahvaltısı oldu bizim için hiç unutmıcam :)

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla