Unclaimed

Big Chefs

3.7

10 yorum

   |   

40 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Big Chefs fotoğraflar

Daha fazla

Big Chefs Restoran Yerleri

Çatalçeşme Mah. Bağdat Cad. No:497/A 34744 Istanbul Turkey

  • Rezerve Et
  • Gel-Al Servisi
  • Kredi Kartı

Big Chefs, bir Çatalçeşme Mah. Bağdat Cad. No:497/A 34744 Istanbul Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 40 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Big Chefs yorum

3.7

10 yorum

  • _ebruli_

    2.0

    Dekorasyonunu ve monusunu seviyorum. fakat servis yıkım... Cok ilgisizler... Ozellikle Atasehir subesinde bir salata icin 40 dakika bekledigimi biliyorum . Cesitler, lezzetler tatlilar disinda cok guzel. Tatlilar maalesef ki hayal kirikligi... Adina yakisir bir duzenleme umuyorum gercekten. ;))))

    bu incelemeyi değerlendir
  • Odyssey724169

    5.0

    selam, tekrar ben! Bugün mevzumuz Big Chefs. Daha önceki incelemelerimden birinde Bağdat Caddesinde çalışmanın zorluklarına değinmiştim. İşte burası da "Yhaa aslına bakarsak doğal güzel tarafları da var" kısmı. Big Chefs, dekorasyonu ile, şaşırtıcı ve hayret verici geniş menüsü ile, motorumu mekanın tam önüne park edebiliyor oluşumuzla benim Bağdat Caddesinde en sevmiş olduğim mekanlardan. Yeri de Suadiye'de olunca, caddenin o mabad mabada oturulan kalabalığından pek fazla nasibini almıyor. İyi ki de almıyor! Dışarıda efsunk masa yok, o sebeple kalabalık bir grupsanız dışarda oturmayı beklemeyin, esasen ben cadde kenarında egzos (kati bu şekilde makalelmıyordur fakat) dumanı ile tütsülenmiş yiyecek yemekten keyif almıyorum. Yan masanın sigara dumanının üstüme sinmesi de cabası. Garsonlar genel itibariyle muntazam, servis insanı açlık krizine sokmadan iş görüyor, içecekler efsunk boy. Yediğim yemekler genel anlamda lezzetliydi fakat menüye bir iki dokunuş lazım. örneğin hafifçe yiyecek olarak almış olduğunız kabak mücverin yanında gelen yoğurdun üzerinde anlamsızca yağ döküyorlar. İki elimle şefin yakasına yapışıp "niçin fakat niçin?!" diye haykırasım geliyor. yahut cacık istediğinizde içerisine yapıt oranda salatalık rendelenmiş ayran geliyor. Pipetle içiliyor bak, şaka yapmıyorum. Bir de iç mekanda havalandırma tam şey olmuyor, kısaca makalen bu en sıcak günlerini yaşamış olduğumız,  ulusçe birbirimize 10 santimden fazla yaklaşamadığımız bugünlerde, mekandan içeri girince "ohh serin serin iyi geldi" diyebileceğimiz bir ortam yok. Onu bi şey ederlerse daha süper olacak. Fiyatlara erişince, burayı pahalı bulanlar olabilir. Ben de bi salataya 30 lira verirken arada içime içime ağlıyorum fakat neticede caddedeki kiralar ve benzer rakip işletmelerin fiyatları belirleyici oluyor. (Şair burada ceteris paribus'a sesleniyor) sadece azcaıcık beyaz yakalı dostu olsalar da "ticket card" geçiyor olsa, çok süper olur benden söylemesi. Mekan güzel, yemekler ortalamanın ve tipik cafe yemeğinin bir kaç kalem üstü, kızla gidilecek mekanlar arasına alın burayı, pişman olmazsınız.

    bu incelemeyi değerlendir
  • M_UfukTekin

    4.0

    İLk önce Ankara'da acılıp da İstanbul'da bu aşama popüler olmak her biçimde Big Chef'in en buyuk ozelligi. genel anlamda o denli alısmsıcaklıkz ki once İstanbul'u fethedip sonrasında diger sehirlere gidilmesine, Big Chefse sapka cıkarmadan gecmemeli. Bence bariz ozellilklerinden biri gidince kalkmak istememeniz. Ambiansı, masaları,yiyecekleri o denli eğlenceli ki adamın kalkası gelmiyor. tutarlarını sormayın pek ucuz rakamlmaz. 2 kadeh sarap +yemege 70 80 TL verdigimi biliyorum. O yüzden buna hazırlıklı gitmenizi öneririm.fakat arkadaslarınızla eğlenceli bir ortamda söyleşi etmek ve guzel yiyecek yiyecek istiyorsanız tercih edin derim. Servis elemanları fazladan guler yuzlu. Servis bazen yavas olabiliyor cok kalabalık oldugu gunlerde.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Fozengi

    4.0

    Big Chefs Suadiye, harbiden iyi bir şey sunuyorsanız insanoğluın gelip onu bulması mevzusunda endişelenmeyin kaideını kanıtlıyor. Bağdat Caddesi'nin pek de işlek olmayan bölgesine şube açarak cesaret gösterdiler. ama açıldığı günden bu yana her gün masaları dolup taştı.   Dekorasyondaki şıklık ve farklı kurmacamların bir arada kullanıldığı tenvir elemanları caddeden bakınca bile dikkat çekiyor. Akşamları loş bir ortam tercih ederek müşterilerini açıkca şarap içmeye teşvik ediyorlar. Ne kadar öderim diyorsanız, salata, pizza benzer biçimde yemekler için yaklaşık 20, pirzola benzer biçimde et seçimleri için 40, deniz ürünleri için 30, tatlı için yaklaşık 12, kahve için de 8 lira olarak hesaplayabilirsiniz. ancak 15 çeşit bira görmüş olduğum içki menüsü yiyecek menüsü kadar varlıklı. Mantıya zaafiyetim olduğundan menüye yeni eklendiğini okuduğumda derhal denedim. İç malzemesi ve standardını beğendim.  fakat hamurunun kalınca ve sert olmasının tüm malzemeyi  iyi mi harcamış olduğunı üzülerek görmüş oldum.  Çok fazla çeşit, yaklaşık lezzet,  fakat ortalamanın üstünde eğlenceli bir ortam sunuyor.  Mekanın genişliği ve yüksek tavanın ferahlığı, müzik seçimleri ve zevkli dekorasyonu için bile süslenip püslenip gitmeye kıymet.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Mehmet Ali YÜCEL

    4.0

    Saray a gideceğimize buraya geliyoruz garsonları daha iyi yiyecek çeşitleri ve fiyatları Saray la aynı benzer biçimde. kontrol edin

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla