Unclaimed

Hayrola Cafe

3.5

8 yorum

   |   

40 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Hayrola Cafe fotoğraflar

Daha fazla

Hayrola Cafe Restoran Yerleri

Tarabya Mah. Yeniköy Cad. No:1 34457 Istanbul Turkey

  • Rezerve Et
  • Kredi Kartı

Hayrola Cafe, bir Tarabya Mah. Yeniköy Cad. No:1 34457 Istanbul Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 40 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Hayrola Cafe yorum

3.5

8 yorum

  • HasanOrnekoglu

    3.0

    Hayro'laya 3 star. Sahildesin, güzelsin de hava soğukken çekilmezsin fakat :( İçeride oturuyorsun iyi hoş da, sahilde misin değil misin anlamıyorsun. Vale'ye 10 lira esasen güvence gidiyor. Arabayı ralli şoförsü benzer biçimde kullanıyorlar. 10mlik mesafeyi erkek 50yle aldı. Soğuk havalarda sahlep (9₺) güzel oluyor. Çok bir numarası olmasa da içiliyor kısaca. Maç var ise maç izleyebiliyorsunuz. Tavla oynayabiliyorsunuz. Sahilde oturulacak yer seçeneklerinden biri. İyi bir seçenek olmasa da minimumından biri :D

    bu incelemeyi değerlendir
  • SabriCaglar

    4.0

    Tarabya'da onlarca seçenek olmadığı için, Hayrola Cafe'den bahsetmeden geçmek olmaz. Çevrede hem nargile içip hem bir şeyler atıştırıp hem çay kahve içilecek fazla mekan yok. minimumından nargileli yok. :)  Tavsiyem, denizin derhal tarafındaki masalara mevzuşlanmak. Bir de Tarabya Oteli'ne doğru oturmak. O vakit servisi yavaşmış, nargilenin kaslınü değiştirmeyi unuttular benzer biçimde sinir stres yapmıyor insan. :)  Servisi birazcık yavaş kalıyor, özellikle hafta sonu çok kalabalık olduğunda. bizler hayrolanın küçüklüğünü biliriz :) minicik köhnecik bir kafecikti ilk açıldığında seneler yıllaar önce, şimdi birazcık deniz havası birazcık çay kahve nargile derken ilk gittiğimiz yahut ilk önerdiğimiz mekanlardan oldu Tarabya'da... vakit işte... :)  Tarabya'ya yolunuz düşer de nerede soluklansak derseniz, buyrun gidiniz.

    bu incelemeyi değerlendir
  • rsmsnmz

    3.0

    Sahilde pak hava alıp taze çay içmek dilerseniz Hayrola Cafe çok başarılı bir seçim olabilir. Arabanızla kolaylıkla gidip park edebileceğiniz mekanda birfazlaca meşrubat çeşidi ve hafifçe atıştırmalıklar mevcut. Arabanızla kolaylıkla gidebilirsiniz dedim çünkü kendine ilişik bir otopark alanı var. Geniş otopark alanında onlarca otomobil görebilirsiniz genel anlamda. Kış aylarında şöyle dostlarımla söyleşi edeyim bir de yanında demli çayımı içeyim derseniz ülkü bir ortam sunabilir size. Çay dedim fakat oralet, içecek, kahve ve daha birfazlaca meşrubat çeşidi var. Alkollü meşrubat bulunmuyor fakat nargile var. eğlenceli bir ortamda çeşitli aromalara haiz nargilelerle içki içmeye ihtiyaç duymadan eğlenebilirsiniz. Servis açısından birazcık yavaşlar fakat söyleşi ortamında ayrımına varmadan siparişiniz masanıza gelmiş oluyor.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Evren11

    4.0

    Sarıyer'de denizin kenarına kurulmuş bu kafe hem iç mekanıyla aynı zamanda dış mekanıyla oldukça eğlenceli geçirilecek vakitı güvence eder. Benim ve dostlarımın tercihi çoğu zaman dış mekan kısaca tam olarak denizin kıyısı oluyor. Arabayı kıyıya çtakım, güzel manzarayı izleyerek kafa dinlemek için ülkü bir yer Hayrola Cafe. Arabayı parkeder parketmez garsonlar derhal koşup geliyorlar. Sipariş veriyorsunuz ve çok gecikmeden getiriyorlar siparişi. bizler genel anlamda yemeğimizi başka bir yerde yiyip üzerine türk kahvesi içmeye geliyoruz buraya. Hava güzelse arabanın haricinde oturup pak hava almak da iyi oluyor. İç mekan genel anlamda kalabalık oluyor. Dışarısı da aynı şekilde kalabalık olabiliyor. Arabayı parkedecek yer bulmak sıkıntı olabiliyor. fakat görevliler elerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Hayrola Cafe'nin fiyatları birazcık tuzlu fakat çok da rahatsız edici düzeyde değil.

    bu incelemeyi değerlendir
  • W745RKmehmett

    4.0

    Tarabya'da efsunk bir alana yayılmış bir kafe. dostla tavla oynayıp, çay içebileceğim bir ihtimal birşeyler yiyebileceğim bir yer ararken Hayrola cafeye muadil geldik. çok efsunk bir oturma alanı var. esasen önünde bi sürü arabanın park etmiş olmasından yoğunluğu anlıyorsunuz. Oturduktan sonrasında Somon ızgara yedim, leziz tatminkar bir porsiyon geldi pişman olmadım. Onun dışında Tarabya standartlarında fiyatları,basit çayları ile çok da bir albenisi olmayan bir işletme.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla