Unclaimed

Fıstıkzade Baklava

3.7

24 yorum

   |   

$$

İncili Pınar

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Fıstıkzade Baklava fotoğraflar

Daha fazla

Fıstıkzade Baklava Restoran Yerleri

Değirmiçem Mh.Gazimuhtarpaşa Bulvarı Şehitkamil/Gaziantep Akbank Değirmiçem Şubesi karşısı, Gaziantep 27000 Türkiye

  • Tatlılar ve Pastalar

Fıstıkzade Baklava, bir Değirmiçem Mh.Gazimuhtarpaşa Bulvarı Şehitkamil/Gaziantep Akbank Değirmiçem Şubesi karşısı, Gaziantep 27000 Türkiye konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı $$ arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Tatlılar mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Fıstıkzade Baklava yorum

3.7

24 yorum

  • Gamze Isbakan

    5.0

    🥰Buraya gelince gözünüz döneceği, ne yiyeceğinizi şaşıracağınız için arada Antep fıstığı yemeyi ihmal etmeyin:)Su böreği de es geçmeyin, baklava hamuruyla yapılanını seviyorsanız tabi.doğruya doğru cidden biçimli şeyler var burda. arkadaşlarıma öneririm.bu uzayı çok beğendim.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Haciemmi

    5.0

    Baklavayısevmeme neden olan İstanbul Ataşehir'deki şubesinden arkasından burayakiuzaylarında da tam olarak hoş hazırlanmış iç dekorasyonuyla o zevkli baklavaçeşitlerini yedik.afiyet Çok kötü.

    bu incelemeyi değerlendir
  • emb468

    4.0

    Baklava vb yemekten uzak duran bana işte bu dedirtti. Tugcan Otel'e de Kuslemeci Mehmet Usta'ya yürüme mesafesinde. Havuç dilimi enfes, fıstık dolması nefaset dolu. Kahve sunumu göze hitap ediyor, müşteriye ilgi dört dörtlük. 4,5 puan verdigime bakmayın, yarım puan kırmak geldi içimden...

    bu incelemeyi değerlendir
  • Bertu

    3.0

    Mekan tasarım olarak gerçekten hoş ama baklavaları bence fiyat/performans'ı karşılamıyor. Özel kare baklava ve fıstık sarmayı denedim bence özel kare normal baklavaydı. Fıstık sarması baklavasına göre daha iyiydi. Ekstra bir durumu yok bence sadece denemek için gidilebilinir.

    bu incelemeyi değerlendir
  • 2134KING

    5.0

    7 Mayıs Cumartesi günü kutsal topraklara yaptığım günübirlik gastronomik turun dördüncü durağı Fıstıkzade oldu. 2013 yılında kurulan firma; Gaziantep baklavasının adını ve tadını tüm dünyada zihinlere kazımayı hedefliyor. 2000 metrekare 4 kattan oluşan fabrikasını henüz gezme şansım olmadı ama Gazimuhtarpaşa bulvarında bulunan mağazasındaki altın gibi parlayan baklavalar mest etti. İstanbul Ataşehir’deki Fıstıkzade mağazasını zaman zaman ziyaret edip baklava, şöbiyet, dolama gibi lezzetlere nail oluyorum. Önümüzdeki haftasonu tekrar ziyaret edeceğim Gaziantep’te Fıstıkzade’nin imalat yerini ziyaret etme fırsatım olacak. Takipte kalın..

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla