Unclaimed

Demo Gastro Pub

3.8

67 yorum

   |   

$$

Cumhuriyet

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Demo Gastro Pub yorum

3.9

67 yorum

  • (16)

  • (26)

  • (21)

  • (3)

  • (1)

  • Volkanyilmaz1299

    3.0

    Kokteylleri cidden şahanedir.-----14 Nov, 2011-----Önemli Olan Iç Güzelligi - Suflenin sunumu çok sevimlidi🤪🤪.

    bu incelemeyi değerlendir
  • alpkaa

    4.0

    Ugramadan Eve Gitmiyoruz! - Demo haftasonu eglence dönüsü gecenin ilerleyen saatlerinde mutlaka ugradigimiz bir yer haline geldi. Mekanin özel bir kokteyl menüsü bulunmakta. Çok güzel kokteyller var. Blue Margarita mavisiyle beni cezbetti. Sicak çikolatalarinin ikisi de çok güzel ama beyazi daha çok sevdim. Yalniz dikkatli için gerçekten sicak! Mekanda bagimlisi olabilecegim en büyük lezzet, baharatli patates!-----20 Nov, 2011-----Artik Demo! - Mekanin adi Demo olarak degistirildi. Ama mekanin dekorunda herhangi bir degisiklik olmadi. Yine yanan variller sizi karsiliyor. Fsm Bulvari'nda gecenin ikisinde açik olup da bir seyler içebileceginiz ender mekanlardan biri.-----14 Nov, 2011-----Önemli Olan Iç Güzelligi - Suflenin sunumu çok güzeldi. Suflenin yaninda küçük beyaz kaselerde dondurma, kremsanti, pudra sekeri vardi. Ama disindaki bu güzellikler ve içteki çikolatanin lezzeti bile kekin agir karbonat tadini bastirmaya yetmedi.-----08 Mar, 2011-----Alev Isiginda Oyun Keyfi - Maç günüyse kapidaki kalabaligi görüp kendinizi bir gece klubünün önünde sanmayin sadece Benzin'desiniz. Kapidaki varillerde yanan alevler mekana güzel bir hava katiyor. Maçla ilgilenmiyorsaniz arkadaslarinizla oynayabileceginiz masa oyunlari mekanda mevcut. Kalabalik oldugundan gürültüsü de haliyle fazla. Pizzasi da fena sayilmaz.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Ecemk

    3.0

    Mojito ne??? - Mekan konsept olarak Bursa'da bulunabilecek siradisi yerlerden... Ancak mojito dedigin öyle olmaz :/ Içine biraz alkol de konmasi gerekir... Içecek konusunda sinifta kaldi ancak hizmet-konsept açisindan basarili.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Hülya Bilgili

    4.0

    Ne Ararsaniz Var - Ilk gittigimde biraz sasirmistim,çünkü gerçekten ne ararsaniz var. Bir tarafta içkilerini içerken tabu oynayan gruplar ,diger tarafta çayini ve nargilesini içenler, yemek yiyenler vb... Ama artik üzerimdeki bu saskinligi atmis durumdayim. Mekanin tadini çikarmaya basladim. Mesela yemekleri gerçekten çok güzel. Özellikle Çin Usulü Pilici denemenizi tavsiye ederim. Hem yemeginizi yiyip hemde içkilerinizi yudumlayabileceginiz nadir yerlerdendir ,bu yüzden son zamanlarda en çok ugradigim mekanlardan biridir.

    bu incelemeyi değerlendir
  • gokhanyyildiz

    4.0

    Hos Mekan - Bursa'nin en çok tercih edilen Cafe&Bar'larindan... Menüleri çok genis seçenekler sunuyor. Kekleri (Browni) müthis. Mekanin konsepti hos. Otopark sikintisi ve zaman zaman yer bulunamamasi disinda bir sikinti yasamadim hiç.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Demo Gastro Pub Restoran Yerleri

Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No 57, Nilüfer, Bursa

  • Açık Alan
  • Ücretsiz Wi-Fi
  • Kahvaltı
  • Gel-Al

Demo Gastro Pub, Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No 57, Nilüfer, Bursa adresinde. yakınında bir Café restoran. Restoranın çalışma saatleri 8:00 - 18:00. Bu sayfa aracılığıyla, Demo Gastro Pub yemek ortamı, Café, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin