Unclaimed

Tombiş Kumru

3.0

2 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Tombiş Kumru Restoran Yerleri

Dr. Tevfik Sağlam Cad. 64/Ab Etlik 06010 Ankara Turkey

Tombiş Kumru, bir Dr. Tevfik Sağlam Cad. 64/Ab Etlik 06010 Ankara Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı $$ arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Fast food mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Tombiş Kumru yorum

3.0

2 yorum

  • HugoS760

    3.0

    Ankara'ya geldiğim ilk sene dostlarım hadi kumru yiyelim söylediğinde bildiğimden faklı bir kumru ile başına gelebilecekmı tahmin edemiştim. Benim İzmir'de bildiğim kumru içine İzmir tulumu, domates ve 1 tane acı veya tatlı yeşil biberler konan ve gevreğimsi kumru ekmeğine meydana getirilen bir sandviçti. Gittiğimde karşılaşmış olduğum yiyeceğin ise benim bildiğim kumru ile uzaktan yakından bir ilgisi yoktu :) Etlik semtimde Tevfik Sağlam caddesi üzerinde yer edinen Tombiş Kumruda mutlaka İzmir'in kumrusu ile alakası olmayan fakat leziz sandivçler yapılıyor. Burada meydana getirilen şeye özüda kumru değil kömürde sandviç diyebilirim. Çünkü alevde salam ve sosisi alevde pişirip, kaşar, domates benzer biçimde farklı şeyler ve ketçap mayonez ilave ederek dolduruyorlar sandviç ekmeğinin içine :) Yinede güzel bir lezzet. Bu kadar çok şeyin karıştırılıyor olmasını itici bulanlar arasında farklı sandviç seçenekleri mevcut burada.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Chn1881Chn

    3.0

    Kumru diyince aklıma hep İzmir gelir, ne de olsa ana vatanı orası. Ankara'dayediğimiz kumruların ancak adı kumru, sandviç deseler daha anlamlı ve açıklayıcı olur aslına bakarsak. Hele eşimin İzmirli olmasından dolayı, Ankara'da kumru yazan bölgeleri görmüş olduğunde sinir oluyor, ne vakit özlediği tadı yiyecek için gitse sonu hüsran oldu, benim kumru için özel bir düşkünlüğüm yok, hatta kumru diye verdikleri sandviçi de afiyetle yiyorum aleniçası, Tombiş Kumru da bunlardan bir tanesi. İllaki kumru da yiyecek zorunda değilsiniz, farklı sandviç alternatifleri de var, illaki biri damak keyfinıza uygundur, fiyatları da illaki cebinize müsait. Servis hızı da çok iyi, daha ne olsun..Öğle aralarında yiyecek yeme yeri olarak tercih edilebilir.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla