Unclaimed

Big Chefs

2.7

6 yorum

   |   

80 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri
  • Pazar: 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00
  • Pazartesi: 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00
  • Salı: 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00
  • Çarşamba: 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00
  • Perşembe: 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00
  • Cuma: 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00
  • Cumartesi: 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Big Chefs fotoğraflar

Daha fazla

Big Chefs Restoran Yerleri

Ahmet Taner Kışlalı Mh. Dora Park A Blok No:1-2 06810 Ankara Turkey

  • Rezerve Et
  • Kredi Kartı

Big Chefs, bir Ahmet Taner Kışlalı Mh. Dora Park A Blok No:1-2 06810 Ankara Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 80 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:30 - 24:00,0:00 - 12:00 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Big Chefs yorum

2.7

6 yorum

  • Murat Zorer

    4.0

    Big Chef,  Ankara'nın en kaliteli semtlerinde şubeleri bulunan bir öteki şubesi de, Çayyolunda olan her yaştan insana hitap eden en  nezih mekanlardan biri. Ankaralıların en uğrak caddesi olan Park Caddesine yakınlığından dolayı gelenlerin uğramadan gitmediği çok dikkatimizi çeken bu mekan Leman Kültür'ün derhal yanı başlangıcında bulunmaktadır.  Günün her saatinde tercih edilen özellikle günün yorgunluğu atmak isteyen müşterilerle doludur. İçeride, dışarıda yada teras kısmı olmak üzere üç parçaya ayrılmış oturma seçenekleri mevcuttur. Servis elemanları işlerine çok hürmetlı, güler yüzlü ve kibardır. Her vakit kusursuz hizmet vermeye özen yayınlayan, satın alan memnuniyetine örutubet veren bir işletme anlayışına haizdir. yiyecekleri çok lezzetlidir. ek olarak, derhal önünde geniş bir park alanına da haizdir. Big Chef talep eder yiyecek yiyecek için, talep eder iş görüşmeleri için dilerseniz de dostlarınızla zaman dercetmek için  uğramak isteyeceğiniz bir mekandır.

    bu incelemeyi değerlendir
  • eyup6363

    2.0

    seneler önce yorum yazmıştım fakat çok şey değişmiş, öncelikle Dora Park alanı adı değişmiş ve sanırım burası artık Dora Park olarak geçmiyor başka bir şey makaleyordu fakat güvenilir değilim. ek olarak Big Chefs mahallemizin güzel restoranı olmaktan çok birazcık ukala mekana dönmüş. Arabayı boş yere koyduğum biçimde vale illa almak istedi vermek istemediğimde cart curt ettiler. Hadi bunu geçtim mekana girince karşılayan hanım da arabamı valeye vermem icap ettiğini çok kötü park ettiğimi falan söylemiş oldu fakat külliyen yana iki çizgi arasına girebiliyorum. Ben bunu gösterince sıkıntı olmadığını söylemiş olduğimde de ikinci cart curtu buradan yedim. Fiyatlar çok artmış. fakat nitelik ve porsiyonlar da artmış allahtan. Servis hızlanmış fakat yiyeceklere konulmuş olan tuz miktarı da artmış. Çok sık gittiğim sevmiş olduğim bir mekandı fakat bu şubesi tam bir sonradan görme mekanına dönmüş üzgünüm.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Elifsena Aydın

    3.0

    BigChefs Çayyolu'na bu kez 16 Ağustos 2017 akşamı gittim. 1) Kırmızı şarabı soğuk getirdiler. Garson Ramazan israr etmedi, çok açık ki bilmiyordu, nazik davrandı ve değiştirmeyi önerdi; teşekkür ediyorum. sadece, servis çalışanının bu hususta eğitilmesi icap eder. Müşterinin özel talebi olmadıkça, kırmızı şarap oda sıcaklığında servis edilir. (Istisnaları: Beaujolais, Pinot Noir, Lambrusco, Barbera d'Asti ve Zinfandel'dir.) 2) Enginarin üzerine dereotu konulur. Asçı ise semiz otu koymuştu. Bu davranış minimumından müşteriye saygsıcaklıkzlıktır. 3) öteki yiyecekler ve fiyatlar makul idi. Servis ve ambiance da iyi idi.

    bu incelemeyi değerlendir
  • mayalar1981

    2.0

    Ah nerde o eski Big Chefs dedirten bir hale gelmiş. Yemekler inanılmaz lezzetsizdi. Beş benlik masamızda ancak hamburger yiyen iki şahıs yediklerinden memnundu. Gerek domates çorbası gerekse patates kızartmaları çok tuzluydu. Yediğim biftek şinitzel ise tam bir hayal kırıklığı. Humus üzerine kavurma et ise keşke şinitzel yeseydim dedirtecek düzeydeydi. Bu fiyata bu performans...Birdaha geleceğimi zannetmiyorum.

    bu incelemeyi değerlendir
  • ecepeline

    1.0

    Bibersiz istediginiz menuyu biberli getirip, sonrasında da degistirip sonrasında da her ikisini de size odeten, musteri memnuniyeti ne demek bilmeyen bir isletme. Kazik yiyecek istiyorsaniz kacirmayin derim.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla