Unclaimed

Fondeep

1.3

3 yorum

   |   

20 TL / Kişi başına

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Fondeep Restoran Yerleri

Tunus Cad. No: 65 /B Kavaklıdere 06900 Ankara Turkey

  • Kredi Kartı
  • Gruplar İçin Uygun
  • İçki

Fondeep, bir Tunus Cad. No: 65 /B Kavaklıdere 06900 Ankara Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı 20 TL / Kişi başına arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Köri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Fondeep yorum

1.3

3 yorum

  • RaSiM ÖZDINÇ

    1.0

    Bestekar Sokakla Tunus Caddesinin birleştiği yerde tam köşede bulunan Fondeep Bar eskiden buranın en gözde mekanlarından bir tanesiydi. Şimdilerde eskisi kadar popülerliği bulunmasa da özellikle hafta sonları kalabalık oluyor.  Birkaç yıl önce canlı müzik dinlemek için giderdim ve güzel bir öbek vardı. Daha sonraları canlı müzik yapmayı bıraktılar ve ancak bar havasında devam etti. çevresinde son yıllarda oluşturulan çok kaliteli mekanlar bulunmuş olduğu için artık tercihlerim içinde değil. Fiyatları yöre mekanlara nazaran daha müsait. Çalışanlamış olurı da çok alakalı. Mekanın özel bir park alanı yok ama derhal önündeki cadde ve sokak aralarına otomobillerinızı park edebileceğiniz benzer biçimde yan tarafında da geniş bir ücretli otopark alanı bulunmaktadır.

    bu incelemeyi değerlendir
  • damian m

    1.0

    Fondeep Tunalı'da bulunan bar mı cafe mi ne işe yaradığını bunca senedir anlayamadığım ama Cumartesi geceleri her önünden geçtiğimde çok kötü bir grubun şarkılarını duyduğum mekan. yaşamımda ancak 1 defa gittim, onda da etrafta sarhoş olup kusan insanoğlu görmüş oldum çünkü tekila çok ucuz olduğu için ötürü hepimiz çılgın benzer biçimde shot yapıyordu. Sanırım hem Cuma aynı zamanda Cumartesi canlı müzik var. Fiyatları çok ucuz olan mekanda Ana yiyecek, Salata, Tatlı, İçecek : 15-25 TL içinde değişirken ana yiyecek, meşrubat : 10-15 TL içinde bir fiyat şeklinde. Otoparkı olmayan mekanda aracınızı Bestekar'da bulduğunuz bölgelere koyabilirsiniz.

    bu incelemeyi değerlendir
  • zgulustun

    2.0

    Tunus Caddesi üzerinde, Bestekar Sokağa çıkan arayla kesiştiği yerde orta dereceın birazcık altında bir mekan. devamlı önünden geçiyorum, hep boş hep kötü. Cazip kılan hiç bir husus göremedim mekana dair. Hayır bakıyorum çalınan müzikler de iyi değil, fiyat listesine baktım fiyatlar da çok makul değil. Bir türlü mekanı anlayamamıştım. sonrasında bir derbi maçını takip etmek için yer ararken kendimi bu mekanda buldum. doğal olarak Tunus, Tunalı, Bestekar tarafında bir yer bulamadıysanız ve buraya kaldıysanız çok da bir şey beklememek lazım sanki. Maçı takip etmek için 25 TL şahıs başı yiyecek zorunda olduğunuzu belirttiler. İyi madem dedik ve söyledik iki bira. Yanına yemek bir kaç bir şey sipariş ettik. Bira her neyse de yemek olarak söylemiş olduğimiz hamburgervari şey berbattı. Bira her neyse diyorum çünkü her türlü birayı tattığımız için sulu susuz ayrım etmiyor artık. Çalışanlamış olur ise oldukça kaba suratsız ve para düşkünüydü. Müşteriye huzurlu bir maç izletmektense tepenize bir başka satın alan sokup 25 TL daha koparmayı tercih ediyorlar. E haliyle satın alan de onları tercih etmiyor. Zorda kalmadıkça gitmeyin.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla