Unclaimed

Beyaz Et Lokantası

4.0

1 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Beyaz Et Lokantası fotoğraflar

Daha fazla

Beyaz Et Lokantası Restoran Yerleri

Hoşdere Cad. No: 210 06830 Ankara Turkey

  • Teslimat Var
  • Sessiz

Beyaz Et Lokantası, bir Hoşdere Cad. No: 210 06830 Ankara Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı $$ arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Restaurant mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Beyaz Et Lokantası yorum

4.0

1 yorum

  • Serhun S

    4.0

    Hoşnehir yöreında oturanlar yahut çalışanlamış olur için paket serviste tercih edilebilecek bir yer. Her ne kadar öğle yemeği saatlerinde paket serviste minik sorunlar yaşansa da çoğunlukla 30 dakika içinde siparişinizi kapınıza getiriyorlar. Çalışanlamış olur için "bugün ne yesek acaba" derdi her vakit sıkıntı oluşturduğundan (kendimden biliyorum) "Çıtır kanat (10.75TL) " kanat severler için güzel bir alternatif olabilir. Özellikle yanında verdikleri sos (mayonez çeşitli baharatlar ve dereotundan oluşan) ile güzel bir ikili oluşturuyor. 6 tane kanat ve susamlı yuvarlak ekmek ile oldukça tatminkar, köpük paket içinde olduğu arasında (göreceli olarak) sıcaklığını koruması avantaj sağlıyor. rejim yapanlar için rejim yemekler sunmaları da bir öteki avantajları. rejim Tavuk Külbastı (12.15TL) rejim yapanlar için tercih edilebilir. Handikap olarak kanatta kullandıkları çıtır sos günden güne değişiklık gösteriyor fakat çoğunlukla çıtır sos leziz tarafta kalıyor. Maalesef paket servislerin en efsunk problemi olan patates kızartması ve pilav burası de ilgilendiriyor. Resimden de tahmin edileceği benzer biçimde tadı orta dereceın altında. Unutmadan ilk siparişinizi verdiğinizde kesinlikle menü isteyin hoşunuza gidecek farklı seçenekler görebilirsiniz.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla