Unclaimed

Fevzi Hoca Balık ve Köfte Restaurant

4.4

7 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Fevzi Hoca Balık ve Köfte Restaurant fotoğraflar

Daha fazla

Fevzi Hoca Balık ve Köfte Restaurant Restoran Yerleri

Orman Genel Müdürlüğü Lojmanı İçinde Beştepe 06105 Ankara Turkey

Fevzi Hoca Balık ve Köfte Restaurant, bir Orman Genel Müdürlüğü Lojmanı İçinde Beştepe 06105 Ankara Turkey konumunda bulunuyor. Tüketim aralığı $$ arasındadır, Çalışma saatleri 8:00 - 18:00 ve yakınında bir Deniz ürünleri mağazasıdır. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin

Fevzi Hoca Balık ve Köfte Restaurant yorum

4.4

7 yorum

  • Gizem Temiz

    5.0

    Ankara'da balık yiyecek dilerseniz size önereceğim ve ilk aklıma gelen yer Fevzi hoca balıkçısı. Ankara'da orman genel müdürlüğü lojmanları arasında yer ediniyor.  Kurucusunun isminı almış ve kurucusu trabzonlu. Kurucusunun ek olarak balık çeşitlerini ve yiyeceklerini özetleyen kitabı var.  Balıklar her gün özel olarak trabzon'dan geliyormuş. Bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım harbiden fakat orada balık yedikten sonrasında ve balıkların ne kadar taze bulunduğunu görmüş oldukten sonrasında anlamış oldum ki tüm söylenenler reel. Mekan yemyeşil bir alan içinde sessiz huzurlu ve rahatlık dolu, efsunk bir  mekan.  Önce ikram olarak bölgesel kaygana geliyor. sonrasında msıcaklıkr ekmeği eşliğinde siparişleriniz  ben orda karadeniz mezgit yedim. Bir porsiyon söyledim tabak dolu dolu geldi. Hepsini bitiremedim fakat mutlaka burun kıvırdığim için değil doyduğum için. Balıklardan sonrasında ise ikram olarak laz böreği ve baklava ikramı var. Ben laz böreğini evvela orada yedim ve çok beğendim. Fiyatları ise birazcık yüksek. fakat verilen hizmet ve lezzet kalitesiyle hak ediyor.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Deryanur Bayrak

    5.0

    Ankara'nın en lezzetli balık lokantalarından biridir balıklar her gün uçakla Trabzon'dan gelmektedir. camianın her kesiminden insanı mekanda görebilmek olası esasen başbakan balıkçısı diye anılmakta fakat şaşırtıcı bir halde fiyatları müsait Fevzi hoca bu durumu lokanta devamlı dolu bu nedenle aşırı fiyatlandırmaya ihtiyacım yok şeklinde açıklıyor.Yenilmesi ihtiyaç duyulan yiyecek balık ama haz etmeyenler için Akçaabat köftesi de ünlü. efsunk davetler için ülkü bahçesi ve yeşil alanı harbiden güzel iç kurmacam kahve ve beyaz üzerine kurulmuş ek olarak haftasonları kahvaltı için idealdir.Alkolsüz bir lokantadır otopark mevcut İstanbul ve Trabzon şubeleri mevcut.en son bir alıntı ile bitirelim "Fevzi Hoca'da hemen hemen daha balık yemediyseniz, bugüne dek balık yemiş rakamlmazsınız..."

    bu incelemeyi değerlendir
  • Sahilde35

    4.0

    Ankara, malumunuz denizden uzak bir şehir. Deniz kenarındayken yediğiniz taze balık keyfini Ankara'da da arıyorsanız gidebileceğiniz 3-5 adet yer var. Fevzi Hoca da onlardan biri. Balıkları çok leziz. İşletme sahibi beyefendi her masadaki müşterisiyle yazışma halindeydi ben en zon gittiğimde. Bu çok hoş bir huytı. ek olarak balık üzerine limon sıkanları sevmiyordu nedense :) Balıklarının tazeliğine o denli güveniyor ki yanında yoğurt getiriyor ki hepimiz hatırlar, balık bayatsa süt ürünleriyle birlikte tüketildiğinde zehirler. Çok ilginç ve ince bir ileti aslına bakarsak yoğurt getirilmesi :) Karidesleri ve salataları da çok lezzetliydi. Yemekten sonrasında tatlı olarak da baklava ve laz böreği vardı. ek olarak yemeğin yanında msıcaklıkr ekmeği getiriyorlar. Balık sevmeyenler için de köftelerini öneririm. öteki restoranlardan çok farklı bir yer.

    bu incelemeyi değerlendir
  • aslankayavolkan

    4.0

    Bestepe'de bulunan Orman Genel Mudurlugu Lojmani icerisinde yer edinen Fevzi Hoca Balik ve Kofte Restaurant, lezzeti ve menudeki cesitliligi ile standardını kanitliyor. Bence bir balik restorani icin en onemli seylerden biri de baliga alternatif bir yiyecek olmasidir. örneğin ben kucukken cok balik yemeyi sevmezdim hele istedigim turde bulamazsam kimse bana balik yediremezdi. O yuzden kofte ve benzeri yemekler bulundurmalari gercektende cok onemli. Fevzi Hoca Balik ve Kofte Restaurant'in adini daha ben Ankara'ya tasinmadan babamdan duymustum. Gittigimde gormustum ki gercekten de cok leziz. Baliklar Karadeniz'den geliyormus ve tüm bunlar taptaze! Onun disinda kalamar ve karides benzer biçimde alternatifler de bulunduruyorlar. Sunu da belirtmek gerekirse icki satisi yapilmiyor. Sizde benim benzer biçimde raki balik ikilisinden vazgecemeyenlerdenseniz bu restoranda balik yemenizi pek onermem. Benim dünyadaki en buyuk keyiflerimden kabul edilen Raki-balik ikilisi olmadan baliktan tad almam imkansiz benzer biçimde birsey. Restoran calisanlarinin musteriye duydugu saygi ve gosterdigi hizmet kayda deger dogrusu. Bes uzerinden dort verdigim bu restorani her insana öneririm.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Turkan D

    4.0

    Restorantın alkolsüz olması alkolsüz mekanları tercih edenler için çok daha ülkü bir vaziyet eseryor. varlıklı salata çeşidiyle bulunması zor bir lezzeti masanıza getirmiş olması sizin için güzel bir şey olacaktır. Böylesine eşi olmayan hazırlanan bir salataya hayır demek olası olmamalı derim. Köftelerinin eşi olmayan lezzetine sinirsiz, yağsız olması da eklendiğinde aklınızı alacak bir lezzeti masanızdan noksan etmemiş oluyorsunuz, keyfina nadir rastlanan bir köfte demekte hiç bir mahzur bulmuyorum diyebilirim. vaziyet bu şekilde olunca tek bir eksiğiniz kalıyor. bütün bu lezzetlerin eşsizliğinin bunlar kadar eşi olmayan bir ortamda yenmesi icap ettiğini düşünüyorsunuz. yazları oluşturulan bahçesinde ağaçlar içinde bizlere sunulan bu lezzeti mutlaka daha da cazip hale getirdiğini söyleyebilirim. laf mevzusu balık çeşitliliği olacaksa Karadenize özgü lezzetlerin ağırlıkla sunulması size bölgesel bir lezzet ortamı eseryor diyebilirim. Yoğun ilgisinden dolayı serviste yaşanmış olan minik aksaklıkları görmezden gelmiş olarak yiyecek yeme dönemini uzun tutmanız size daha efsunk bir tadı ardından getirecektir.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla