Unclaimed

Leyman Cafe

3.2

4 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Leyman Cafe yorum

3.4

4 yorum

  • (0)

  • (2)

  • (1)

  • (1)

  • (0)

  • Ozan Gençoğlu

    4.0

    Bahçeli'nin bir başka ilginç/farklı kafesi olan Leyman, hem cafe hem bistro bulunduğunu iddia ediyor. Yeri Gazi Hastanesi'nin karşısında. Nargile odaklı bir mekan bulunmasına karşın aramış olduğunız her şeyi bulmanız olası olduğu benzer biçimde standardın o denli dışındalar ki inanırım isteseniz İmambayıldı bile getirip koyabilirler önünüze. Mekan orta dereceın çevresinde geziyor genel hatlarıyla. Nargilesi ciddi kötü, lüleleri standart olarak minik kalk git der benzer biçimde, köz de bir sefer iki sefer geliyor, ki esasen üçüncüye gelemeden nargile yanıyor. Özellikle maç zamanları mekan aşırı kalabalık olduğu için dolayı servis almak istiyorsanız hafta sonları uğramamakta fayda var. tekrar de personel ve mekan işletmecisi görmüş olduğum kadarıyla iyi kalpli, bir derdiniz sorunnız olduğunda eleştirinizi dinleyip ellerinden geleni yapıyorlar. Sanıyorum bir alan memnun veren memnun durumu laf mevzusu ki müdavimleri de mekanı seviyor benzer biçimde. Çok fazla şey beklememek lazım sanıyorum.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Gizem Gözde

    3.0

    Leyman cafe de Bahçeli'de bulunması nedeniyle öteki cafe standartlarında,Bahçeli'de bulunan öteki mekanlarından ayrımı,maç ve nargile..Nargile mevzusunda çok iyi olduklarını söyleyemem,çünkü Ankara'da nargile mevzusunda çok iyiler var.Maç vakasına erişince,sanırım satın alan çekebilmek ismina başladıkları bir tatbik,bu uygulamayla satın alan kazanmıştırkları benzer biçimde kaybediyorlar da,çünkü çok kalabalık oluyor maç akşamları,maç takip etmek için gelenler dışında burada kalmak pek akıl karı değil diye düşünüyorum.bu tarz şeylerin haricinde kafeye gittiğimde karşılayan personel var bu çok iyi. Çalışanlamış olurı alakalı, kalabalık fakat servis hızlı, menü güzel, menüde yazan her şey denenebilir. Tabak içerikleri dolu, tabaklar bolca kepçe restoranı benzer biçimde. Fiyatları da çok müsait, porsiyonlar fiyatın hakkını veriyor. yiyecekleri çok güzel özellikle tartar sosları, bir de steak bazlama leziz ve tatminkar.Anne ve babamı dahi gönül rahatlığıyla götürmüş olduğum bir mekan.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Judy S

    2.0

    gazi tıp fakültesinin derhal gerisinde yer edinen leyman kafe ,seyir cafede çalışan servis elemanlarını kendi bünyesine katarak açıldı. bu cafe her gün sunmuş olduğu aleni büfe kahvaltı ile de seyir cafeden daha leziz bir aleni büfe kahvaltı  hizmeti vermeye basladı. sadece ilk açıldığındaki standardını koruyamayarak her geçen gün kalitesi düşen bir kafeye dönüştü .ilk açıldığında hizmeti,nargilesi ve yemeklerinin lezzeti daha iyiydi...seyirde oturacak yer  bulamadığımız bigün derhal yanı başlangıcında yeni oluşturulan leyman kafeyi denemeye karar verdik.kahvaltımızı ettikten sonrasında nargile tadı yaparak baya uzun bir müddet oturduk.kahvaltıda hem çeşit olarak fazla hemde lezzet olarak daha güzeldi.sonrasında nargile ve kahvaltı için seyir kafenin yerini almıştı benim için.fakat hizmet kalitesi ve yemeklerinin bozulan lezzetine, son olarak bozulan nargile servisi de eklenince artık gitmez oldum. senelerdir yanında hizmet veren eski bir kafeye iyi bir alternatif oluşturmuşken hatta oradan daha kalabalık olmaya başladıktan sonrasında yaşadığı bozulmayla müşterilerini yitirdi.şimdi önünden geçerken arada bakıyorum ve leymanı hep boş görüyorum.

    bu incelemeyi değerlendir
  • OlgunP5

    4.0

    Burası Bahçeli'de kendi halinde bir cafe. Bahçeli'nin standart tayfasına hizmet vermek istemiş fakat onlardan fazla alaka göremeyince daha güvence bir şey olan maç gösterimınına karar vermişler. iyi de yapmışlar bence çünkü nargile cafe olarak pek başarılı değiller. Nargile cafelere nedense şunu bahsetmek katiyen benzer biçimde; her aroma için farklı hortum kullanılır. Nedense bunu anlamamkta ısrar ediyorlar benzer biçimde. çünkü elmalı dilerseniz daha önce kavunlu için kullanılmış hortum gelebilir. doğal olarak elma ve kavunda bu pek far ketmeyebilir fakat naneli istediğinizde işler karışabilir. Daha önce söz ettiğim maç gösterimı hafta sonları akşam burada zaman geçirmeyi katiyen kılıyor, çünkü maç günleri öneri etmem. tekrar de çayları getirdikleri fincanları çok sevdim, hatta bir tanesini aşıracaktım fakat mekan dolu değildi o sebeple çekindim. Bir de samimi bir mekan talep eder istemez her gelen bu şekilde yaparsa bilinci yükleniyor adamın üzerine. Bir iki çay falan içmek için bir durak olabilir fakat onun haricinde tüm gün geçirilmez sanırım burada.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Leyman Cafe Restoran Yerleri

Bahçelievler Mh. Çankaya, 06900 Ankara Turkey

  • Açık Alan
  • Gruplar İçin Uygun

Leyman Cafe, Bahçelievler Mh. Çankaya, 06900 Ankara Turkey adresinde. yakınında bir Köri restoran. Restoranın çalışma saatleri 8:00 - 18:00. Bu sayfa aracılığıyla, Leyman Cafe yemek ortamı, Köri, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin