Unclaimed

Erzincan Mandıra

4.4

5 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Erzincan Mandıra yorum

4.4

5 yorum

  • (3)

  • (1)

  • (1)

  • (0)

  • (0)

  • SedaMaya

    4.0

    bölgesel lezzetlerin böylesi bir markette toplanmış olması sevindirici olabiliyor. iş yoğunluğundan poğaça ve simitlerle veya böreklerle geçiştirdiğimiz kahvaltıların hafta sonları kendini eşi olmayan kahvaltı sofralarına bırakması olası bir vaziyet eseryor. evde kahvaltı oluşturmaya karar verdiğiniz vakit cuma gününden alış veriş yaparak Erzincan mandıranın birbirinden güzel çeşit çeşit ürünlerini seçerek kahvaltı sofranıza hem çeşitlilik hemde lezzet katabilirsiniz. kendinizi sevinçli edeceğiniz bir kahvaltı sofrasına buradan zeytin peynir ve öteki bütün ürünlerin en tazesini en naturelını alarak başlayabilirsiniz. neticeta eskiden bu ürünleri Erzincan'a giden birinden isterdik böle işletmeler yardımıyla birinin oraya gidip getirir mi düşüncesini ortadan kaldırdığı çok aleni.

    bu incelemeyi değerlendir
  • YigitDemir

    5.0

    ancak ankarada şubeleri bulunan erzincan mandıranın 8 şubesinden biri turan güneş bulvarında.bir sabah kahvaltsıcaklıknda masada bu şekilde bir peynir bolluğu ayrım ettim.çeşit çeşit peynirleri görür görmez merak edip bu kadar çok çeşitin  sebebini sormuş oldum.bigün önce turan güsevinç arkadaşı ile icatmaya giden ablam eve dönerken arkadaşı kahvaltılık alıcam deyince onunla beraber girmiş erzincan mandıraya bir ihtimal bende birşeyler alırım diye.peyinrlerin keyfina bakıca çok beğenmiş ve tüm çeşitlerden almış nerdeyse.masada tam beyaz peynir hariç 4 çeşit daha farklı peynir vardı.hepsini bir gurme edasıyla tattıktan sonrasında ablama hak verdim bende.özellikle erzincan tulumu ve beyaz peynirine bayıldım erzincan mandıranın.daha sonra bende uğradım erzincan mandıraya meğerse ablam tüm çeşitlerden almamış.10'a yakın çeşit peynir vardı reyonda.ek olarak et-tavuk ürünleri,işlenmiş et ürünleri ve balda satıyorlarmış.ek olarak çoğu market ürünüde bulunuyor mandırada.o günden sonrasında evimizdeki peynir çeşitlerini tüm bunlar erzincan mandıradan alınmaya başladı.

    bu incelemeyi değerlendir
  • İpek Eren Yıldız

    5.0

    Kızılay Sakarya Caddesi'nde oluşturulan ilk şubenin peşinden şu an Ankara da Tunalı hilmi Caddesi, star, Bahçelievler, Çukurambar, Ümitköy, Kızılay ve Beysukent te mağazaları ile hizmet veriyor. Turan Güneş caddesi üzerinde ki mağaza çok efsunk ve ürün yelpazesi çok geniş. Erzincan mandıra özellikle camekan tertip mevzusunda çok başarılı, iki dostumın vitrine odaklanmış biçimde "çörekotlu sepet peniri" nin tadı hakkındaki tam on beş dakika hitabına şahit olmuşluğum var :) Erzincan Mandıra'da peynir çeşitlerinden, sucuk-pastırma, bal-helva, et-tavuk, meze çeşitlerine kadar bulabilirsiniz. Özellikle yurt haricinde tattığınız ve beğendiğiniz çikolata ve şekerlemeleri burada bulabilmeniz çok olası. çalışanı güler yüzlü ve alakalı, beğendiğiniz her ürünü ikram ederek keyfina bakarak almanızı sağlıyorlar. Kasa önünde her vakit sıra oluyor.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Kamil Alper T

    3.0

    Evinize yakınsa Erzincan Mandıra, çok şanslsıcaklıknız. Kahvaltınız imrediracak lezzetlerle dolup taşacaktır. Erzincan esasen peyniri ile nam yapmıştır. Bu mandırada basma peynirden, tel peynire birfazlaca çeşit bulabilirsiniz. doğal olarak benim için kahvaltıda peynir çok önemli olduğundan buradan başladım lafa. Yoksa buradaki ürünleri saymakla bitmez. Yoğurttan zeytine ne arasanız var. Hatta tavuk ürünleri de bulmak olası. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Fiyatları marketlerdekinden çok da farklı değil.

    bu incelemeyi değerlendir
  • GÜNAY Ö

    5.0

    Erzican Mandıra denildiğinde aklıma gelen iki şey, peynirleri ve ithal ürünleri. efsunk zincir mağazaların bile haiz olmadığı bollukta ithal soslar ancak Erzincan Mandıra'da oluyor. o denli alakalı ve güleryüzlü çalışanı var ki, şayet o ithal ürünler bittiyse sırf sizin için getirtiyorlar bile. Bu hizmet anlayışını çok beğeniyor ve kutlama ediyorum. Kahvaltılık peynir ve zeytin çeşitleri saymakla bitmez. fakat elbet zincir bir market mağazadan çok azca daha pahalı. fakat bu lezzete ve alakalı personelin kalitesine kıymet diye düşünüyorum.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Erzincan Mandıra Restoran Yerleri

Turan Güneş Bulv. No: 38/C 06105 Ankara Turkey

  • Kredi Kartı

Erzincan Mandıra, Turan Güneş Bulv. No: 38/C 06105 Ankara Turkey adresinde. yakınında bir Restaurant restoran. Restoranın çalışma saatleri 8:00 - 18:00. Bu sayfa aracılığıyla, Erzincan Mandıra yemek ortamı, Restaurant, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin