Unclaimed

Liman Cafe

3.0

3 yorum

   |   

$$

Ücretsiz olarak işletmeyi talep edin!

İş güncellemesine ve daha fazlasına erişin.

Bu işletmeyi sahiplenin
İşletme bilgilerini düzenle
Çalışma Saatleri

Bu işletme henüz sahibi veya menajeri tarafından talep edilmedi.

İşletme bilgilerini güncellemek için işletmenizi ücretsiz olarak sahiplenin. Daha fazla hizmet ve ücretsiz POS sistemi sizi bekliyor!

Daha Fazla Öğrenin
  • Fotoğraf ekle

  • İşletme bilgilerini güncelleyin

  • Satış bağlantılarınızı özelleştirin

Bu işle ilişkiniz nedir?

Bir işletme sayfasındaki herhangi bir değişiklik YummyAdvisor tarafından doğrulanmalıdır.

Teslimat platformunu seçin

Liman Cafe yorum

3.0

3 yorum

  • (0)

  • (0)

  • (3)

  • (0)

  • (0)

  • Uğur Candaş

    3.0

    liman kafe şiltihap mi şiltihap bir cafe benim çok hoşuma giden konsepti sanki oyun bahçesini çağrıştıran tarafı olmuştur. abimin çocuğuyla buradan geçerken burayı oyun bahçesi sanmassıyla dikkatimi çekmiş olması bende hem o hissin oluşmasına sebep olmuştur. minik bir bahçesi var burada oturup çay içmek çok eğlenceli cafenin mahalle içinde kalıyor olmasından dolayı öyle cadde gürültüsünden de uzak sakin bir ortam oluşmasına niçin oluyor. daha fazla öğrenci kesimin buradan fast food ürünlerini tercih etmek için gelmesi kesafet oluşmasına sebep oluyor. özellikle öğle içinde okulun dağılmasıyla beraber burada kalabalık bir öğrenci camiasının icatmalarına mekan oluyor. ben daha fazla çay içip vakit geçirmeye gelmeyi yeğliyorum o vakit daha eğlenceli olabiliyor.

    bu incelemeyi değerlendir
  • mehmety343

    3.0

    Liman cafe daha fazla butik tarzda bir cafe, minik, fakat şiltihap. Özellikle de bahçesiyle dikkat çeken, bahçesini görür görmez derhal aklınıza çayın gelebileceği türden kısaca. Ben de öyle ayrım ettim burayı, bitkinlikten olsa gerek, bahçesini de görür görmez derhal istikametümü çevirip girdim, çayı da çok güzeldi. Sanırım onlar da bunu kavramış olsa gerek ki, çayı hem taze aynı zamanda demini almıştı, zor olsa gerek cafelerde bu şekilde çay bulmak. Öğle vaktine yakındı oturduğumda ve kimsecikler yoktu dersem abartmış olmam, fakat ben bir telefon mevzuşması yapana kadar birden her yer doldu. aynı zamanda ergenlerle. Üstelik formalarıyla, kısaca lise mekanı, birden bir koşuşturmaca başladı, garsonlar da hazırlıklıymış, derhal atıştırmalık tostlar, hamburgerler, sandviçler.. Oturmaya yer bulamayanlar ise ellerinde yiyecekleriyle buldukları yere çöküp muhabbetlerine devam ettiler. Kimisi daha sote bölgelere, sevgili olanlar.. ötekiler klasik muhabbet, öğretmen çekiştirmece ve sınavlar.. fakat bana öğrenciliğimi hatırlattı, nostaljik bir kafe bu istikametüyle.

    bu incelemeyi değerlendir
  • Cansubuyuk57

    3.0

    liman kafe cebecideki şiltihap kafelerden biri, bu şekilde bölgeler görür görmez genel anlamda mahallede olan küçücük pastaneler ve kafeler geliyor aklıma,kafeler bu şekilde bu şekilde yayılıp şehre inmiş benzer biçimde planladığımden de buraların değeri gaslımde daha bir efsunyor çünkü özellikle aile yanında yaşayanlar için buralar lise ve bir ihtimal üniversitede sote bölgeler olarak bilinir ve bir taraftan da paravan ders çalışma yeri olarak da kullanılırdı. liman kafe de yöreındaki okullara yakınlığı ile aslına bakarsak işleri tıkırında olan bir yer,satın alan yaş ortalaması birazcık aşağılarda fakat gençlerin buraya olan ilgisi bunda bir gariplik yaratmıyor aksine buranın baya hareketli saatler geçirmesini sağlıyordur. buranın en fazla tercih edileni çay elbet fakat onun haricinde bu dostlar burada atıştırmalık şeyler yiyecek için özellikle öğle saatlerinde burayı talan ediyorlar. zaman zaman ellerindekilerle sokağa dökülüp muhabbetlerine burada devam ediyorlar. onun haricinde sakin bir yer. arkadaşınızla gelip muhabbet edebileceğiniz,biliyorsanız tavla oynayabileceğiniz ve bir kaç bir şeyler atıştırabileceğiniz bu mekan yol üstü yerlerden olması ile uğraması olası yerlerinizden olabilir.

    bu incelemeyi değerlendir
Daha fazla

Liman Cafe Restoran Yerleri

Dumlupınar Cad. Yeşerti Sok. No:5/B 06400 Ankara Turkey

Liman Cafe, Dumlupınar Cad. Yeşerti Sok. No:5/B 06400 Ankara Turkey adresinde. yakınında bir Köri restoran. Restoranın çalışma saatleri 8:00 - 18:00. Bu sayfa aracılığıyla, Liman Cafe yemek ortamı, Köri, restoran hizmeti hakkında kullanıcı yorumlarını görebilir ve restoranla ilgili yorum puanınızı bırakabilirsiniz. yakında hangi restoranlar var?yakınlarda restoran, canlı restoranlar, en iyi restoranlar, ve Daha Fazlası için Kullanıcı Yorumları ve Önerileri. kebapçı, meyhaneler, pizza, pastane, pizzacılar, kafeler ve diğer popüler restoran türleri. Restoranların Menüsüne, Yorumlarına, İletişim bilgilerine, Konumuna, Telefon Numarasına, Harita bilgisine ve daha fazlasına bak - YummyAdvisor

Daha fazla

Bu restoran sizin mi?

İşletme bilgilerini ve daha fazlasını güncellemek için işletmenizi sahiplenin

Fotoğraf ekle

İşletme bilgilerini güncelleyin

Gerçek zamanlı güncelleme menüsü

Daha fazla gösterim ile sertifikalı

Yorumları yanıtlayın

Satış bağlantılarınızı özelleştirin

İş analitiğini takip edin

Bu işletmeyi sahiplenin